Domů Zboží Od Lenamo

Shamballa no.1....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 10786215
Zobrazení: 45x
Vloženo: 9.8.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.

Jednoduchý shamballa náramek s nastavitelnou délkou na každou ruku

-------------------------------------------------------------------------------

Shamballa je odvozen od mytické království stejného jména, ve který věří tibetští budhisté. Toto místo je symbolem míru, osvícení a dokonalosti.

Pro posílení duchovního významu těchto náramků jsou do nich vplétány kameny, drahé kameny, polodrahokamy s duchovními vlastnostmi, tedy prvky přírodního původu a vibrující energií. Dodávají osobní sílu, jsou dobrým doplňkem při meditaci. Jsou také symbolem duševní síly a jednoty.

Černá Shamballa znamená sílu a autoritu, je považována za velmi formální, elegantní.

Bílý Shamballa náramek  je barva pro nové začátky, nadšení, jasnost účelu, duchovních vhledů a inspirace. To je důvod, proč jsou třeba bílé diamanty vždy považovány za romantickou volbu pro zásnubní prsteny.
Bílá je barva čistoty, nevinnosti a pravdy.

Zelené náramky jsou spojeny se zelenou čakrou v lidském těle, samotná barva je nositelem harmonie a symbolem obnovy a růstu.

Modré Shamballa náramky jsou propojeny s krční čakrou, podporují schopnost komunikace, tvůrčího vyjádření a moudrosti.

Korunní čakra na temeni hlavy odpovídá fialovým paprskům. Žluté a zlaté Shamballa náramky, které jsou spojovány s optimismem, sílou vůle a sebevědomím.

Červený Shamballa náramek je spojena s kořenovou čakrou, nalézající se na základně vaší páteře. Červený náramek je tak spojen s emocemi, vášní a sexualitou. Přináší pocit bezpečí, uzemnění, stability a opory. 

Tmavomodrý Shamballa náramek se vztahuje na nápadité, intuitivní aspekty našeho života. Spojeny s čakrou čela nebo také obočí, světelné paprsky vycházející ze zdrojů tmavomodré, podporují intuici, seberealizaci, vnímání a duševní schopnosti. Takže pokud chcete zvýšit vaši schopnost žít život v dobré předtuše nebo mít důvěru ve svůj vnitřní hlas, pak jděte do toho a noste spoustu tmavomodré v Shamballa náramku.

Oranžový Shamballa náramek je spojena s podbřiškem, sakrální čakrou, která je o pocitech, intimitě a smyslnosti. Oranžový Shamballa náramek je spojen s emocemi touhy a intimity, vyrovnává kreativitu, napomáhá uvolnění stresu a bloků ve vašem životě, které brání vašim prožitkům a radosti.

-------------------------------------------------------------------------------

Další náramky naleznete zde

Menu
--