Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

sešívaná kapsa, recy riflová šmudltaška s plackou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 10405699
Zobrazení: 88x
Vloženo: 13.3.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
----------------------------------------------------------------------------------
Zero Waste - nulový odpad

  Ahoj, jmenuji se Petra a jsem vášnivý sběratel látek, knoflíků, nití, hadříků a prostě všech zbytků, které měly namířeno do koše. Od malička mne provázel velmi intenzivní pocit, že musím vše syslit, protože téměř vše se dá ještě použít a jednou určitě přijde ten správný čas. Od jisté doby jsem shromažďovala přebytky na tvoření z naší domácnosti i od sousedů. V pokoji byly obrovské pytle a krabice a brala jsem téměř vše co mi kdo nabídl, bylo mi líto věci vyhodit.

  To stejné se samozřejmě dělo, když jsem začala podnikat a šít ve velkém. Po mnoha letech střádání odstřižků a zbytků, ze kterých již nešlo vyrábět klasické zboží z naší nabídky, se nám na dílně vytvořilo "oddělení přebytků", které můj partner velice mile a vtipně přejmenoval na "bordel co poletí z okna, až se nebudu dívat". Tyto pro mne velmi cenné pytle jsem chránila celá léta svým tělem a přežily jak stěhování, tak i velký nátlak ze strany partnera.

  Před pát lety přišel konečně čas vše zužitkovat a začala jsem vyrábět zbytkové šmudltašky, peněženky, sešívané BigBag tašky, koše, pásky, přívěsky apod. Vznikají sešíváním malých i velkých kousků různých tvarů, tak jak mi přichází pod ruku, nepřemýšlím co s čím nakombinuji a tím vytvářím jedinečné barevné a neopakovatelné variace. Někdy přidám recy zbytky z oblečení, které mi darují zákazníci nebo zakoupené v secondhandu. 

  Až na velmi titěrné kousíčky, které vidíte na fotce, jsem se snažila zpracovávat úplně vše, tyto malé 2-3cm kousky letěly do koše. Nicméně v tomto roce jsem si našla způsob jak i tyto miniodstřižky zužitkovat :-) Kladu je na podklad, většinou pevnější netkanou textílie, a prošívám, vznikají tak originální barevné mozaiky, ze kterých pak mohu vystřihnout jakýkliv tvar a ušít třeba klobouk, kabelku nebo peněženku.

  Snažím zpracovat opravdu vše, tedy i zbytky přízí z mé tvorby a také vlnky a starší klubka, která se ke mě dostanou po vyklizení pozůstalostí, po babičkách a tetách, které volný čas věnovaly pletení a háčkování. Snad vám výrobky přinesou radost, Petra Bogy .-)

------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------

kód: ŠT5001MIBA - pouze 1ks

Džínová šmudltaška = kapsa, kterou můžete využít jako kapsičku, organizér na kosmetiku či jiné potřebnosti. Sešitá je z denimu a manšestru různých odstínů - jedná se o odstřižky z naší výroby. Na boku je riflové poutko. Taštička se zapíná na kovový zip s koženkovým taháčkemzdobeným korálky. Je měkká bez výztuže, pro lepší zobrazení tvaru a objemu je vyplněná papírem, uvnitř je podšito zelenou kostkovanou směsovkou. Na obou stranách jsou záplaty, na boku ozdobná poutka. Švy jsou ozdobě prošité dvěmi barvami nitě.

Doplněno text.etiketami naší značky BOGY(R). Zdarma máte naši novou recy placku (recy totok od bogy), na zakázku bohužel nevyrábím. Podšití, zip, etikety, nitě, to vše jsou nové.

rozměry: poutko v délce 11cm, šířka 25cm, výška 17cm + odšité rožky, vnitřní kapsa: 10/13cm

materiál: recy denim + podšívka

praní: možno v pračce na 40°C

recyklace/upcyklace

  • právě si prohlížíte výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit
  • k výrobě používám nenošené zboží naší výroby značky BOGY, o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů. Nově i nošené zboží, které mi darují zákazníci a známí.
  • děkuji za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život - za BOGY Petra Janečková
  • zde najdete vše co bylo mou rukou zrecyklováno

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--