Domů Zboží Od Titmouse

Schůzka veteránů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Titmouse

Katalogové č.: 9667507
Zobrazení: 52x
Vloženo: 25.6.2018
Počet srdcí: 67x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení a milí! Titmouse je sýkorka, která mi před 12 lety důvěřivě sedla na ruku a zobala z dlaně oříšky. Od té doby mě provází a přinesla mi radost ze setkávání s vámi všemi na Fleru. Ať se vám daří co nejlépe.

Horizontální otevírací přání z hnědého recy kartonu je dekorováno scrapbookovým papírem, výsekem starého automobilu a tažným lanem. Uvnitř je vlepena kartička pro napsání vlastního textu.

Komplet s hnědou obálkou A6 a průsvitným obalem. 

Připomíná mi statečnou Berthu Benz (manželku vynálezce Mercedesu), která ráno 5.8.1888 tajně, bez vědomí manžela, odjela prototypem prvního automobilu z Mannheimu do Pforzheimu - 106km - za nemocnou matkou. Vzala s sebou své dva syny (Eugena a Richarda), po cestě tankovala pohonnou látku v lékárnách a také opravovala nejrůznější technické a mechanické problémy. Vynalezla obložení brzdových destiček-požádala ševce, aby jí obložil dřevěné brzdové destičky kůží... Za soumraku se konečně dostala k matce. Jejím záměrem bylo, kromě návštěvy matky, demonstrovat použitelnost vozidla Benz Motorwagen pro dálkové cesty.

Menu
--