Domů Zboží Od alma-ata

šangri-la

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od alma-ata

Katalogové č.: 4230225
Zobrazení: 1353x
Vloženo: 4.9.2013
Počet srdcí: 273x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Textilní tapiserie 40 x 45 cm s našitými ozdobnými poutky o délce 12 cm. K ušití jsem použila techniku art patchworku, aplikace, strojovou výšivku.

Obrázek je dodáván včetně dřevěné závěsné lišty (viz. posl. foto) a  dvou šroubků, otvory pro šroubky jsou umístěny pod poutky. 

Tapiserie je  povrchově ošetřena kvalitním impregnačním sprejem s nanotechnologií, maximálně zvyšujícím odolnost proti zašpinění. Tapiserie není určena k praní.

 

Mrkněte také na

Jehly pro špatně vidící.

Skutečný zázrak pro každého, kdo alespoň jednou ročně bere jehlu a nit do ruky.  Trápíme se, zastřiháváme, namáčíme a nit prostě do ouška nechce. Tyto jehly jsou vyrobeny jinou technologií než klasické jehly a kdo je poprvé použije, už jiné nechce. Mají speciálně tvarované ouško jehly, nit navlékáme prostým nasunutím shora ouška, malá pojistka zajistí, že ani při provlékání hustou tkaninou nit z jehly nevyklouzne.

Nedostižná věc pro každého, ať už švadlenku či poloslepého jedince. Dle statistiky na Googlu je špatným zrakem obdarováno 40% populace :-) Při objednávce jehel s jiným zbožím ušetříte na poštovném a uděláte radost sobě či někomu blízkému.

 

Menu
--