Domů Zboží Od trekyna

Sagittarius - ve znamení Střelce

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od trekyna

Katalogové č.: 10840867
Zobrazení: 35x
Vloženo: 2.9.2019
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek Sagittarius - ve znamení Střelce je vytvořen ze zlomků labradoritu a rokailu. 

Průměr 60mm, šíře 30mm, 5 otoček.

Labradorit - účinky a vlastnosti

Vhodný minerál pro Střelce 23. listopadu - 21. prosince


Popis:
Labradorit je druh živce. Je šedý až šedavě černý kámen se speciálním barevným světélkováním uvnitř, které je způsobeno lámáním paprsků světla na jednotlivých plátech kamene. Tomuto efektu se přezdívá labradorescence. Oblíbené je královsky modré nebo duhové světélkování. Celá paleta barev je typická pro spektrolit, který je nejcennější odrůdou labradoritu. Některé druhy labradoritů mohou být i bez těchto efektů lámaného světla, nebo se vyskytují v oranžovočervených nebo hnědých odstínech.
Použití:

Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla. Krystal podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění „správného načasování“. Vynáší z podvědomí na povrch různá poselství a umožňuje jejich pochopení.

V duševním životě potlačuje labradorit strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání včetně těch, které pocházejí z minulých životů. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na vaši auru.

Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Schopnost analýzy a racionální přístup labradoritu jsou vyváženy uměním vnitřního vhledu.

Labradorit navozuje stav rozjímání a introspekce. Spojuje intelektuální pohled s intuitivní moudrostí. Výborně slouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí tím, že dokáže proniknout až ke kořenu věcí a odhalit skutečné úmysly skrývající se za konkrétními myšlenkami a činy. Tento kámen vyvolává potlačované vzpomínky na minulost.

Labradorit je užitečným průvodcem v době změn; je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost. Jakožto kámen proměny připravuje tělo a duši na další růst.

 

 

Menu
--