Domů Zboží Od Dáši umělecké štětce

Sada štětců č.7, č.6, č.4, č.2 a č.0

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené96 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní67 Kč
Česká pošta - Balíkovna75 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dáši umělecké štětce

Katalogové č.: 10209813
Zobrazení: 123x
Vloženo: 9.1.2019
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 1500 Kč poštovné zdarma.

Neváhejte, příležitost pro ty, kteří chtějí mít sladěné výtvarné potřeby do jedné barevnosti:-) Je tu pro Vás balíček tří štětců z kachního a husího peří na vodové barvy - vodovky, akvarel, tuše, barvy na hebvábí, textil a jiné, vodou ředitelné barvy, glazury, sklo, tempery, akryl a i olejové barvy.

První štětec je vyroben z kachního peří a je označen č.7 plochý, síla tahu (stopy) je v nejširším místě 37 mm, v nejslabším 6 mm. Celková délka štětce je 18,2 cm, délka špice je 2,3 cm, tloušťka násadky v nejširším místě je 28/12 mm.

Barva: modrá, bílá, šedá, černá

Druhý štětec je vyroben z husího a kachního peří a je označen č.6 síla tahu (stopy) je v nejširším místě 19 mm, v nejslabším 4 mm . Celková délka štětce je 19,4 cm, délka špice 2,3 cm, tloušťka násadky v nejširším místě je19 mm.

zelená, bílá, šedá, černá

Třetí štětec je vyroben z husího a kachního peří a je označen č.4, síla tahu (stopy) je v nejširším místě 11 mm, v nejslabším  2 mm . Celková délka štětce je 18 cm, délka špice 1,7 cm,  tloušťka násadky v nejširším místě je 10 mm.

Barva: červená, bílá, šedá, černá

Čtvrtý štětec je vyroben z husího a kachního peří a je označen č.2, síla tahu (stopy) je v nejširším místě 9 mm, v nejslabším 2 mm . Celková délka štětce je 17 cm, délka špice 1,3 cm,  tloušťka násadky v nejširším místě je 9,5 mm.

Barva: žlutá, bílá, šedá, černá

Pátý štětec je vyroben z husího a kachního peří a je označen č.0, síla tahu (stopy) je v nejširším místě 2,5 mm, v nejslabším 0,5 mm . Celková délka štětce je 16 cm, délka špice 1 cm,  tloušťka násadky v nejširším místě je 10 mm.

Barva: bílá, šedá, černá

Určitě se Vám budou líbit.:-)

Menu
--