Domů Zboží Od Kashina

S kapkou limetky...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Kashina

Katalogové č.: 11068622
Zobrazení: 48x
Vloženo: 24.11.2019
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z korálků lávy, onyxu, zlatavého obsidiánu, labradoritu a peridotu (průměr 8mm, celkem 21 korálků) a komponentů z obecného kovu.

Navlečeno na dvojité pružence, ideální pro průměr ruky cca 16 cm, na přání Vám délku náramku upravím.

Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru.

OnyxPůsobí proti smutku, podporuje sebevědomí, mírní deprese, dodává odvahu, odstraňuje strach z temna a neznáma, podporuje soustředění a pokoru, sebekontrolu.

Obsidián- pomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru, ale může rozvíjet deprese, vyvolat strach a úzkosti. Ochraňuje před špatnými vlivy, ale zároveň umocňuje špatné vlastnosti. Aktivuje logické myšlení.

Peridot- Přitahuje peníze, lásku a štěstí, používá se jako ochranný amulet. Tiší vztek a nervozitu, podporuje klidný spánek, odráží negativitu zpět k majiteli. Odstraňuje staré pocity viny a lpění na minulosti. Podporuje rychlý duchovní růst. Pomáhá při odpuštění, potlačuje žárlivost a lítost. Pomáhá přijmout odpovědnost za vlastní život. Zamezuje letargii.

Labradorit- Ochraňuje auru, pomáhá nám vracet se skrze vzpomínky do minulosti, odstraňuje blokády, zklidňuje mysl a vede nás k uskutečňování snů, podporuje rozvíjení slovní zásoby, odstraňuje stres a deprese.

Menu
--