Domů Zboží Od Děláme originály

Růžová sada aneb "Liška malá podšitá"

219 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce169 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Děláme originály

Katalogové č.: 7813441
Zobrazení: 88x
Vloženo: 30.9.2016
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato originální autorská sada obsahuje menší náhrdelník a malé náušničky puzety ve tvaru lišky. Vše je vyrobeno vyřezáním z krásného jasně růžového plexiskla.

Malá liška je zavěšena na hypoalergenní šedostříbrné nylonové šňůrce s bižuterním zakončením ve stříbrné barvě (nylonová šňůrka má pevný a přitom měkký tvar, zapínání je šroubovací, jednoduše se zapíná a krásně drží). Rozměr lišky je 3,5 cm (výška) x 2,3 cm (šířka). Délka šňůrky kolem krku je 39 cm.

Malé lištičky jsou pevně přilepeny k puzetě z chirurgické oceli. Puzety jsou pak doplněny o kovové zakončení (zarážky/ motýlky) vyrobené taktéž z chirurgické oceli. Náušnice jsou tím pádem hypoalergenní a velmi vhodné pro uši alergické či citlivé na klasickou bižuterii. :o) Velikost lištiček je 2 cm (výška) x 1,2 cm (šířka).

Poznámka: Tato liščí sada je navržena pro děti. Pokud byste ji chtěli pro dospělé, mohu buď dodat náhrdelník na delší šňůrce (46 cm) nebo se podívejte na moji větší liščí sadu s puzetami, kde je rozměr lišky na krk 5,5 cm x 4 cm.

Poznámka2: Všechny výrobky z plexiskla mám ZDE - Plexi šperky Lady Birds Pokud jste nenašli, co potřebujete, napište a domluvíme se. :o)

    Menu
    --