Domů Zboží Od Limi

Ruksak, batůžek, vak - Alpaky na hořčici

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce105 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 10456576
Zobrazení: 73x
Vloženo: 31.3.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíkovna na adresu (v dubnu optimální doprava dle prodejce - tedy mě) - za 35,- Také je tu možnost vyzvednout zboží na trzích - 20.4. v Uherském Hradišti a 4.5. v Táboře :-)

Stahovací ruksak, batoh, vak či pytlík - pro děti i dospělé, podle látky, ze které bude ušitý - velikosti se budou mírně lišit podle motivu a také třeba dle přání zákazníka, pokud budu šít na přání.

Ruksáčky budou s bavlněnými šňůrkami či látkovými popruhy - popruhy budou již zašité do spodní části ruksaku, jejich délku tedy nepůjde nijak upravovat - hodí se spíš pro dětské ruksaky - děti tak nebude pokoušet uzlík, který je na šňůrce a nebudou se ho snažit rozvázat :-)

Šnůry se dají zkrátit - přidávám je delší - každá má původně dva metry.

Co ruksáček unese - určitě se nejedná o zboží, které snese velkou zátěž  - ale mobil, peněženku i malou lahev s vodou bez problémů zvládne - záležet bude také na látce - proto budu u každého výrobku uvádět, zda se jedná o pevnou bavlnu s větší gramáží, či naopak tenkou bavlnu.

Podle vybrané látky se bude lišit také cena.

Tento ruksáček je opět letní, veselý, pestrobarevný - bílé alpaky na hořčicově žlutém podkladě s barevnými kvítky. Doplněné jsou džínově modrou pevnou látkou. Pro efekt jsem přidala bílou krajku, růžový prýmek s pomponky a i šňůrky jsou růžové.

Alpaky jsou pouze na jedné straně!

Látka s alpakami je bavlněná, modrá látka je směs bavlny a polyesteru (80a 20%) Batoh nemá podšívku, šňůry jsou 2 metry dlouhé, dají se zkrátit dle potřeby.

Rozměry ruksaku - cca 29x37,5 cm

Batoh se zdá z fotek "zářivější" než je ve skutečnosti. Hlavně modrá barva je tlumenější a tmavší.

Menu
--