Domů Zboží Od imikova

Rudraksha náramek s růženínem a stromem života

222 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od imikova

Katalogové č.: 7259765
Zobrazení: 26x
Vloženo: 20.3.2016
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Meditace, láska, ochrana

Náramek ze semínek posvátného stromu Rudraksha, z růženínu a láhového kamene. 

Korálky mají průměr 8mm. 

Velikost můžu přizpůsobit obvodu zápěstí. Standardní velikost je cca 17,5 cm. 

Protože se jedná o přírodní materiál, semínka rudrakshi mohou mít jiný odstín než na fotce. Růženín působením světla časem zbledne.  

============================================

Rudraksha 

Semínka rudraksha chrání před negativní energií, pomáhají překonávat složitosti a překážky na cestě za úspěchem. Tlumí stres a zklidňuje mysl. Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za svým účelem. Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice. Vytváří harmonii a intimní spojení s přírodními i kosmickými silami.

Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. V Ayurvédě, tradiční čínské medicíně, se semínka využívají k léčbě mnoha chorob. Studie ukazují, že nošení Rudrakshy bojuje podle projevy stresu, proti vysokému tlaku a depresi. Nemá žádné vedlejší účinky a její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

============================================

Růženín 

Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj hojení a lásku k sobě samému.

Má uklidňující, tišící účinek. Růženín odstraňuje negativní energii a nahrazuje ji milostnými vibracemi. Posiluje empatii a citlivost. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn.

============================================

Lávové kameny

Lávové kameny jsou nejstarší a nejčastěji se vyskytující kameny na světe. Pocházejí doslova z jádra země - z ohnivé síry, která vybublá na povrch zchladne. Jakmile je kamen studený, zčerná a vytvoří se na něm póry.

Ačkoliv lávový kámen nevypadá jako něco, co má léčivé účinky, je po staletí využíván právě k tomuto účelu. Lávové kameny jsou výborné ke zklidnění emocí. Protože pochází ze surové energie, považuje se za kámen znovuzrození.

Lávové kameny jsou silným ochranným amuletem. Jsou zasvěcené léčení a uzdravení. Pomáhají odrážet fyzické a psychické útoky a navrací je zpět k původci.  

============================================

Strom života

Strom života je univerzální symbol stvoření, života a nesmrtelnosti. Kořeny má ve vodě v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský život a jeho větve sahají do nebe.

Je spojován s životadárným a ochraňujícím vesmírem, z něhož přichází elixír nebo bohatství života.

Strom života je amulet ráje, hojnosti a dostatku, nesmrtelnosti, neustálého znovuzrození. Zvyšuje potenci, léčí neplodnost, přináší vitální sílu života a moc trvání. Podporuje šťastné a zdravé zrození potomků.

Menu
--