Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

recy džínový koš - na prádlo, hračky, velký nákup

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 10503486
Zobrazení: 573x
Vloženo: 17.4.2019
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
kód: TEXK004DABLMIX - 1ks - originál
Původně to měl být pouze textilní koš, ale po dokončení jsem usoudila, že to klidně může být i koš na prádlo nebo obrovská nákupní taška :-) Koš je dostatečně velký na uschování a třídění obrovského množství klubíček, můj osobní tip: skvěle se například hodí na uschování špinavého prádla, v dětském pokoji najde využití třeba jako pytel na hračky. Taška může fungovat jako velká nákupka, ucha do ruky jsou dostatečně široká a pevná, ke koši získáte i manšestrový odepínací popruh, fantazii se opravdu meze nekladou.

Koš má 2 široká ucha, která lze, krom poponášení, využít i na zavěšení. Na bocích jsou též 2 poutka, na které lze připnout popruh v délce 75cm a vytvořit si tak kabelku s možností nošení na pošťáka nebo jen na rameni. Pokud chcete delší popruh, můžete si vybrat nějaký odepínací kousek z naší nabídky, nebo si připněte popruh z vaší oblíbené kabelky. Dno je kulaté, lehce vyztužené. Hloubku můžete snížit pomocí ohrnutí, ve vrchní části je kraj podšit hnědým manšestrem.

Koš je sešit z různě velkých kusů džínů, manšestru, plátna a odstřižků s funkčními kapsami. Jedná se o zbytky z výroby a odstřižky nošených kalhot. Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití recyklovaných dílů je pak ještě jednou proprán, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Na omak je měkký a příjemný, je bez další výztuže. Uvnitř je podšito zelenou kostkovanou směsovou podšívkou s mnoha kapsami. Vrch je volný, bez zapínání.

Všechny nabízené kabelky, vaky, koše jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, popřípadě knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). 

rozměry:

dno 33cm, výška 51cm, šířka 2x51cm, madla š.4,5cm, 6 funkčních kapes na PD (vnější kapsa s odznáčkem 24/25cm), vnitřní kapsy: 2x15/10cm, 2x19/18cm, odepínatelný popruh š. 4/5cm, délka max 75cm

materiál: recy denim + kostkovaná podšívka 

praní: možno v pračce na 40°Cou zrecyklováno
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z e r o W a s t e - nulový odpad

  Ahoj, jmenuji se Petra a jsem vášnivý sběratel látek, knoflíků, nití, hadříků a prostě všech zbytků, které měly namířeno do koše. Od malička mne provázel velmi intenzivní pocit, že musím vše syslit, protože téměř vše se dá ještě použít a jednou určitě přijde ten správný čas. Od jisté doby jsem shromažďovala přebytky na tvoření z naší domácnosti i od sousedů. V pokoji byly obrovské pytle a krabice a brala jsem téměř vše co mi kdo nabídl, bylo mi líto věci vyhodit.

  To stejné se samozřejmě dělo, když jsem začala podnikat a šít ve velkém. Po mnoha letech střádání odstřižků a zbytků, ze kterých již nešlo vyrábět klasické zboží z naší nabídky, se nám na dílně vytvořilo "oddělení přebytků", které můj partner velice mile a vtipně přejmenoval na "bordel co poletí z okna, až se nebudu dívat". Tyto pro mne velmi cenné pytle jsem chránila celá léta svým tělem a přežily jak stěhování, tak i velký nátlak ze strany partnera.

  Před pát lety přišel konečně čas vše zužitkovat a začala jsem vyrábět zbytkové šmudltašky, peněženky, sešívané BigBag tašky, koše, pásky, přívěsky apod. Vznikají sešíváním malých i velkých kousků různých tvarů, tak jak mi přichází pod ruku, nepřemýšlím co s čím nakombinuji a tím vytvářím jedinečné barevné a neopakovatelné variace. Někdy přidám recy zbytky z oblečení, které mi darují zákazníci nebo zakoupené v secondhandu. 

  Až na velmi titěrné kousíčky, které vidíte na fotce, jsem se snažila zpracovávat úplně vše, tyto malé 2-3cm kousky letěly do koše. Nicméně v tomto roce jsem si našla způsob jak i tyto miniodstřižky zužitkovat :-) Kladu je na podklad, většinou pevnější netkanou textílie, a prošívám, vznikají tak originální barevné mozaiky, ze kterých pak mohu vystřihnout jakýkoliv tvar a ušít třeba klobouk, kabelku nebo peněženku.

  Snažím se zpracovat opravdu vše, tedy i zbytky přízí z mé tvorby a také vlnky a starší klubka, která se ke mě dostanou po vyklizení pozůstalostí, po babičkách a tetách, které volný čas věnovaly pletení a háčkování. Snad vám výrobky přinesou radost, Petra Bogy .-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
r e c y k l a c e
  • právě si prohlížíte výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit
  • k výrobě používám nenošené zboží naší výroby značky BOGY, o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů. Nově i nošené zboží, které mi darují zákazníci a známí.
  • děkuji za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život Petra ♥

--------------------------------------------------------------------------------------------------

I n f o r m a c e

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).
  • Zboží ze všech mých profilů posílám společně za jedno poštovné
Menu
--