Domů Zboží Od Hydys

Pyramida - Měsíční kámen / mystická

315 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 9727159
Zobrazení: 85x
Vloženo: 19.7.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Tato pyramidka je vyrobena při Úplňku - bude mít silnější vibrace a rychlejší tok energií.

ve velmi jemné provedení - vhodné pro něžnější osůbky...

Dárkově baleno s Certifikátem

Orgonit s Měsíčním kamenem/Opalitem - pyramida je universální s vlastnostmi jako každý orgonit - rozráží geopatogenní zóny, eliminuje elektromagnetická záření, dodává energii - dosah orgonitové energie do 10m ( dle vnímavosti majitele ).

Obsahuje:  Křišťál, Měsíční kámen/Opalit, české granátky, spirála

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru, nejúčinější léčivý polodrahokam. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Křišťál - nejvšestrannější a nejúčinnější drahokam, urychluje léčení všech nemocí, dodává nám energii, vitalitu...celkově nám dodává sílu a uvolňuje energetické blokády

Měsíční kámen / Opalit - můj nejoblíbenější kámen, velmi silný polodrahokam s výbornými vlastnostmi. Jeho síla se během úplňkového cyklusu mění - v každém fázi se zaměřuje na jiné odstraňování negativ. Proto je universální na všechny problémy jak zdravotní tak emoční. Tento polodrahokam je hlavně určen ženám...umí se rychleji naladit na ženskou auru - srovnává hormonální reakce, které vlastně vše řídí v lidském těle - jak na úrovni samoléčby tak dodání energie a vitality.

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni

Hmotnost +-20g, 3,5 x 3,5 x 2,5cm  - rozměr.

Barva :  čirá s odlesky špon a polodrahokamu, špička růžová

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahrazuje odbornou lékařskou péči a neumí dělat zázraky...

Orgonitová pyramidka obsahuje více druhů kovových špon, křišťál a různé druhy polodrahokamů ( dle programování ), velmi kvalitní čirou pryskyřicí bez příměsí ( používá se i ve zdravotnictví )

***************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

Před odesláním každý orgonitový energetizer nabíjím vlastní energií přes kyvadlo.

Menu
--