Domů Zboží Od OcelOva

Prsten "..z červánků" ametyst,křišťál,růženín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 9550668
Zobrazení: 78x
Vloženo: 12.5.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické edice variací na květy. Vyniká jedinečným výrazem, kouzelným prostorovým tvarem a nepřehlédnutelnou barevností zlomků ametystu, křišťálu a růženínu. Prostorové vytvyrování šperku vypadá z každého úhlu pohledu jinak, poutá pozornost, nikdy se "neokouká" a vždy působí velmi zajímavě.

Průměr květu max. je cca 4,5 cm,  váha pouhách 5g. Prsten je velmi precizně natvarovaný, aby Vám na ruce nevadil a dobře se nosil. Velikost prstenu je nastavitelná, lze přizpůsobit pro každou ruku. Výhodou je, že jej lze jednoduše upravit např. v létě pro "napuchlou" ruku. 

Prsten je vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii.Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let a jsou prakticky bezúdržbové.

Vyrobila jsem jej do soupravy, kterou si můžete prohlédnout zde https://www.fler.cz/zbozi/souprava-z-cervanku-ametyst-kristal-ruzenin-9550470 .

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--