Domů Zboží Od OcelOva

Prsten Nr.50 "Padlý z nebes"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 7419418
Zobrazení: 139x
Vloženo: 12.5.2016
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z kolekce "Variací na květy". Vyniká svou lehkostí, jedinečným výrazem, kouzelným prostorovým tvarem a nebeskou barevností. Prostorový tvar vždy vypadá velmi lehce, vzdušně, zajímavě a na ruce, která je v pohybu jakoby ožívá. Pro ženu velmi radostná záležitost, protože na ruce jej pořád vidíte, vnímáte, zkrátka Vás bude těšit.

Prsten je celý vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o různých tloušťkách, zdobený českým skleněným průhledným mini rokailem bleděmodré barvy a třemi broušenými perlemi, částečně stříbrně pokovenými s duhovými odlesky.

Průměr květu je cca 5cm, váha 7gramů. Prsten je velmi precizně natvarovaný, aby vám při nošení vůbec nevadil a dobře se nosil. Velikost prstenu je nastavitelná, lze přizpůsobit pro každou ruku. Výhodou je, že jej lze jednoduše upravit např. v létě pro "napuchlou" ruku. 

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Každý z mých prstenů je možné upravit na brož, přívěsek nebo sponu do vlasů, úprava je zdarma.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--