Domů Zboží Od GALENA.SHOP

Prsten měděný s obsidiánem vločkovým

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od GALENA.SHOP

Katalogové č.: 10833880
Zobrazení: 83x
Vloženo: 30.8.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přejete si šperk z nějakých konkrétních kamenů? Ráda ho vyrobím dle Vašeho přání.

Prsten měděný s obsidiánem vločkovým. Vnitřní obvod prstenu 49-50mm. Velikost se dá mírně upravit stažením nebo naopak roztažením.

Prsten je vyrobený z měděného tepaného drátu s použitím techniky wire wrapping. Šperk je lehce patinován a ošetřen včelím voskem proti oxidaci. Velikost korálků cca 4mm.

Obsidián - je kámen bez hranic a bez omezení. Účinkuje velmi rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Je silně ochranný kámen, vytvářející štít proti všemu negativnímu. Je účinným pomocníkem pro terapeuty a poradce, neboť není pouze nástrojem umožňujícím proniknout k jádru problému, ale rovněž kamenem schopným odebírat energie, které v důsledku těchto problémů vznikají. Vločkový obsidián uvádí vaši mysl do správného nastavení. Jedná se o kámen zosobňující čistotu, zajišťující rovnováhu mezi myslí, tělem i duchem. Pomůže zbavit se špatných myšlenek, přináší klid a vnitřní soustředění. S pomocí tohoto obsidiánu lze zesílit izolaci a samotu, a snáze se tak ponořit do meditace.

Čistění a nabíjení:

Jeden z nejsnazších způsobů čistění je prsten zasypat mořskou soli po dobu ne více než 3 dny a nabíjet několik hodin na denním světle, ale ne na přímém slunci. Aby kameny pomáhaly a dávaly nám jen pozitivní energii, musíte je pravidelně čistit a nabíjet.

Menu
--