Domů Zboží Od znojmačka

prsten ELF .. (achát)

330 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od znojmačka

Katalogové č.: 10257249
Zobrazení: 203x
Vloženo: 24.1.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

Cínovaný prsten s plátkem achátu, uprostřed s achátovou drúzou. achát má v sobě dutinku, která je "skrz"- pod drúzičkou je obroučka prstenu.  po okrajích drúzy  jsou droboučké, trochu třpytivé krystalky. 

barva kamene: Achát je přírodní, je však dobarvovaný. Barva je v modré škále, uprostřed ve svetlejší modré v barvě letní oblohy, na okrajích jsou modro-petrolejové tóny. Barva kamene z dálky vyznívá jako TLUMENÁ tyrkysová ( ne křiklavá, výrazná tyrkysová).

Velikost motivu na prstenu je cca 2,6 x 1,6 cm v nejširším bodě. Dá se nosit špičkou nahoru i dolů, (špičkou dolů opticky prodlužuje a zeštíhluje prst).

Obroučka je  hladká bez ozdobné struktury, ve stříbrné barvě.

Velikost prstenu je univerzální,- roztahovací obroučka- je vhodný na normální nebo i silnější prst, -na úzkém prstě by prsten "plaval" .

Použití cín je bezolovnatý.

Menu
--