Domů Zboží Od Baramu

Prsten Aqua s akvamarínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Baramu

Katalogové č.: 10541395
Zobrazení: 385x
Vloženo: 4.5.2019
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ocelový prsten s bledě modrým broušeným akvamarínem, velikost prstenu 52,velikost kamene 5x3x2,2 mm, čistota SI-VVS, původem z Brazílie. Ruční práce, pouze jeden kus.

Akvamarín

Užití: odvaha, klid, očištění, stres, strach
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

Akvamarín ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života. Feng Shui stromeček je vhodný do všech prostor, které se používají pro uvolnění, relaxaci, modlitbu nebo meditaci. Energie vody je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty.


Barvy: zelenomodrý, blankytně modrý
Planeta: Měsíc 
Element: Voda
Čakra: Hrdlo a srdce
Naleziště: USA, Brazílie, Rusko, Irsko, Indie, Zimbabwe, Pákistán
Technický popis: silikát, ušlechtilá, drahokamová odrůda berylu (název beryl odvozen z řeckého „beryllos“ – zelené kameny), lesk skelný, průhledný až průsvitný s nezřetelnou štěpností.

Stupeň tvrdosti: 7,5-8

Menu
--