Domů Zboží Od ZOOZA home

Prostírání: "Všechny barvy podzimu II."

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZOOZA home

Katalogové č.: 10957772
Zobrazení: 449x
Vloženo: 16.10.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velikonoce se blíží, kategorie "Co je nového" je plná čerstných a svěžích kousků na váš jarní stůl :-)

Pro milovníky barev je podzim dozajista nejkrásnější období roku. Začíná to už plody pozdního léta a končí listopadovými mlhami, každý den je jiný, každý den příroda překvapí novým odstínem. Stejná i je nová sada podzimního prostírání, připravila jsem pro vás mnoho kousků s podobnými motivy, ale výběr barev je skoro nekonečný. Každý si tu dozajista najde tu svou nejoblíbenější kombinaci.

Bavlněné prostírky (podkladový materiál IKEA), zdobené textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, které je možné v případě potřeby prát i v pračce na 40. Veškeré informace o údržbě prostírání naleznete zde.

Velikost 35 x 45 cm.

Cena je za 1 kus, do objednávky prosím uvádějte, které si vybíráte. Ušila jsem na hořčicovém podkladu s ptáčky nebo větvičkami, ale krásně budou vypadat i na bílém či béžovém. Budete-li chtít podklad jiný, stačí napsat do zprávy k objednávce.

Lze doplnit kratším či standartním běhounem.

Při objednání kompletní sady (4 prostírky + běhoun) 1 prostírka ZDARMA! Do objednávky uvádějte pouze 3 kusy. Akce 1 zdarma platí i při objednání šesti kusů prostírek, v tom případě objednávejte pouze 5.

Skladem 4 kusy, 2x s ptáčky a 2x s větvičkami.

Ve stejné barevnosti můžete mít i ve lnu.

Autorkou krásných fotek je Kateřina Červená.

Menu
--