Domů Zboží Od Striva

Pro lesní žínku - koníčková

299 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Striva

Katalogové č.: 11296563
Zobrazení: 249x
Vloženo: 6.3.2020
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

To je tak, když je venku k nule, poprchává a vaše dítě si ráno do lesní školky odmítá vzít cokoliv kromě sukně. No tak jsem jí musela jednu ušít. Aby vydržela nějaké to válení v mokré trávě, posedávání v blátíčku, vítr a trochu deště… A musí být dlouhá mami! Tak je tedy dlouhá, aspoň je v ní teplo. S holinkami - demarkami pokryje při výšce kolem 98 cm malé ženě celé nožičky, zároveň v ní ale pohodlně zvládne chodit po schodech nebo šplhat po skalkách. Lezení po stromech usnadňuje zip, který ale na sukni přibyl hlavně kvůli poutání do autosedačky – teď už to jde bez oboustranného rozčilování. Zároveň sukně po rozepnutí nekomplikuje naložení lesní žínky na záda do nosítka, když už je na výletě moc unavená. Jde prostě o osvědčený model ;).

materiál - zimní softshell 30/15 (tj. 30 000 mm vodní sloupec, 15 000 g odpar vodní páry/m2/24hod) - zatím nejlepší softshell na trhu, také odolný vůči větru, vnitřní strana je fleece; praní na 30 st., nesušit přímo na topení, pokud žehlit, tak na nízký stupeň

délka 38 cm + 5 cm náplet, nejmenší obvod pevné (softshellové) části 2 x 25,5 cm, dolní obvod cca 105 cm, v pase 2 x 23 - 2 x 30 cm

sukně má dvě funkční kapsy a kostěný zip, okraje látky jsou nezačištěné - softshell se netřepí, jen se lehce "ochloupkuje" (kdybych dolní okraj založila, nebude sukně tak hezky splývat, ale kdybyste nutně potřebovali, můžu ho např. barevně zaentlovat)

v nápletu není vsazena guma (dcerka nesnáší přes bříško pevné oblečení, ale pro vaše potřeby ji tam můžu vsadit, nebo pokud máte hodně hubené dítko, můžu náplet po dohodě zúžit; dcerka je norm. štíhlá a sukně většinou drží dobře, když se vyloženě neplazí po zádech apod.)

zadní strana sukně je hladká, bez ozdob (viz foto u sukně "s hvězdičkou")

Menu
--