Domů Zboží Od Nubian

Přírodní náramek jaspis, rudraksha, dřevo

133 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Nubian

Katalogové č.: 9442020
Zobrazení: 184x
Vloženo: 31.3.2018
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: AKCE: Při nákupu nad 600Kč doprava zdarma (doporučené psaní). **

Krásný přírodní náramek z dřevěných korálků o průměru 0,8cm, 4 korálků přírodního krajinového jaspisu o průměru 1cm, doplněný rudrakshou.

Dobře padne na užší zápěstí při obvodu cca 17-18 cm.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu CHAMELEON.

Jaspis přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Rudraksha je plod posvátného stromu Elaeocarpus Granitus, rostoucího ve vysokých nadmořských výškách na úpatí Himalájí v Nepálu a Indii. Bývá označován jako oči Pána Šivy. Jeho semínka se používají na růženec v hinduismu a také k léčbě různých nemocí v indické medicíně.

***********************

Dodávám včetně dárkového organzového pytlíčku šedé barvy, pokud ho chcete darovat, už s ním nemáte další práci :). Doporučuji sundavat na koupání, spaní a při těžké práci.

Vonné drobnůstky do bytu a originální dárkové předměty najdete na mém druhém profilu Dílnička v Pohoří. Samozřejmě platí jedno poštovné (to vyšší) i slevové akce a akce na dopravu zdarma. Stačí jednoduše objednat z obou profilů, objednávky sloučím a upravím poštovné :)

Menu
--