Domů Zboží Od cerna kosice

Poslední jablka (Variscit+Achát) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 9887163
Zobrazení: 393x
Vloženo: 19.9.2018
Počet srdcí: 145x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Autorský cínovaný náhrdelník s krásným zeleným Variscitem s béžovým žíháním. Ústředním motivem je strom vytvořený z pocínovaného drátu. Na stromě nám vyrostla jablíčka (drobné korálky Achátu).

Šperk je zavěšen na ocelovém lanku, obvod 45 cm. Je tvarované tak, aby dobře sedělo na krku. 

Celý šperk měří 3,2 cm na šířku, 7,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech. Velikost Variscitu 3,2 x 2,0 x 0,6 cm, korálky Achátu o průměu 0,3 cm.

Šperk je cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Variscit je kamenem odvahy a povzbuzení. Přináší naději a kuráž. Mimořádně dobře poslouží nemocným lidem a invalidům. Nabízí tělesně postiženým oporu a dodává jim odvahu, aby pokračovali dál navzdory nemoci. Pomáhá jim bojovat s nerovnováhou vyvolanou jejich postižením. Otevírá srdeční čakru, která vnáší do každé situace nepodmíněnou lásku. Variscit skvěle pomáhá při zkoumání minulých životů. Umožňuje vyvolávat vizuální představy spojené s minulými zážitky a současně usnadňuje i zevrubné proniknutí do emocí a zkušeností pramenících z minulých životů. Podněcuje schopnost pohlédnout do nitra aktuálních problémů a napomáhá proměnit situaci tak, aby mohlo dojít k uzdravení. V duševním životě nabízí variscit možnost dostat se z hlubin zoufalství a nabýt naděje a víry v univerzum. Tento kámen dokáže odstranit klamy a umožní, abyste se před světem ukázali právě takoví, jací doopravdy jste. Uklidňuje nervozitu a vnáší do srdce klid. Podporuje rozvahu, ale současně je obdařen živoucí energií, která zajistí, že si nebudete počínat příliš škrobeně. Kámen uložený v noci pod polštář přináší klidný spánek a starostmi nezatíženou mysl. Mentálně napomáhá variscit jasnému myšlení a zostřuje vnímání. Usnadňuje sebevyjádření a komunikaci o vlastních myšlenkách. Na tělesné úrovni slouží jako zásobárna energie, která pomůže doplnit její vyčerpané zásoby.

Achát je velice stálý kámen tvořený mikroskopickými krystalky křemene ukládaného ve vzájemně spojených proužcích. Acháty slouží jako uzemňovací kameny, které nám dodávají citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině achát citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sám sebe, čímž podporuje jeho sebedůvěru. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný, dokáže vyvolávat vzpomínky. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Léčebné využití: Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni.

Menu
--