Domů Zboží Od Nature in drop

Pokovený list habru, měsíční kamen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce185 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Nature in drop

Katalogové č.: 11616599
Zobrazení: 378x
Vloženo: 10.7.2020
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek s opravdovým listem v mědi. 

Velikost 10 x 7,5 cm. a kapkou mineralu

Kolekce "List-opad"

*Šperk vyroben a ručně zpracován v naší krásné dílně unikátní metodou Galvanoplastiky (Electroformingu), patinován a chráněn speciálním antioxidačním prostředkem.

*Uveďte prosím do poznámky délku řetízku nebo šňůrky. Jinak dodáváme řetízek v délce 55 cm.

*Vaše zboží obdržíte zapečetěné v dekorativní krabičce z přírodního materiálu nebo v látkovém pytlíku s naším logem. Pokud toto balení neodpovídá šperku velikostně, nebo chcete pro něj luxusnější ozdobu, jsou pro Vás i jiné varianty dárkových krabic.

Podívejte se, jak pečovat o Váš šperk a taky se dozvíte odpovědi na Vaše dotazy .

***

Habr. Jeho energie je unikátní v tom, že ve vás vytváří smysl pro čest, velkorysost a odpouštění. Harmonizuje vynášení soudů, a reguluje fanatismus. Jestliže máte sklony k sebevraždám, nebo vás takové myšlenky někdy přepadaly, používejte hojně energii habru. Pomůže vám vyrovnat tento nezdravý extrém svou harmonizační energií, která vytváří v člověku úctu k životu. Je stromem, který má energii na duševní únavu, a je skvělý, když trpíte syndromem „pondělního rána“. Dodává sílu při strachu z úkolů, které vás ten den čekají, a když si myslíte, že bez ranní kávy to nezvládáte. Velmi dobře probouzí důvěru v sama sebe, ve svou energii a schopnosti. Energie Vám dodá sílu vydržet, a vyrovnává rozdíly ( především mezilidské ). Jeho energie je spravedlivá a tudíž rozvíjí dobré chápání souvislostí, napomáhá k toleranci, a překonat všechny nesnáze, které máte.

Měsíční kámen je kamenem nových začátků a mateřství. Navozuje klidný spánek a velmi silně působí na reprodukční orgány. Měsíční kámen spjatý s Měsícem a vodou silně působí na naše city, emoce a intuici.

Měď Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku. Ve všech energetických centrech působí jako prvek ochrany, očisty a energie, boří veškeré blokády. V duševní rovině posiluje koncentraci, podporuje sebedůvěru a sebevědomí, zahání apatii, vyrovnává citové výkyvy, tiší neklidné srdcei. Oživuje fantazii a smyslnost. Po zdravotní stránce působí měď protizánětlivě. Energie mědi krásně souzní se srdeční čakrou, rozvíjí lásku a sebelásku.

***

*Jedinečný dárek pro milovníky přírody a pro Vás.

*Přírodniny našich šperků pochází z českého venkova nebo z cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.

*Naše šperky jsou vyrobeny ručně a proto je každý kus unikát. Drobné nedokonalosti, které se mohou vyskytnout v některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k atmosféře a originalitě šperku.

*Kupujete produkt podle fotografické předlohy, ovšem mějte na paměti, že barva šperku na počítačových obrazovkách se může mírně lišit od skutečné barvy šperku.

*Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto Vás žádám o použití mého loga při jejich použití či šíření. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto se prosím vyvarujte prostému napodobování našich výrobků.

Menu
--