Domů Zboží Od MyFairy

Podzimní či jarní nepromokavý kabátek - malovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce198 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MyFairy

Katalogové č.: 10036502
Zobrazení: 3390x
Vloženo: 5.11.2018
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S radostí Vám představuji svůj první, doslova "vypiplaný" podzimní hřejivý kabátek, který je nanejvýš ženský a přitom nekompromisně funkční!

Je nepromokavý (vodní sloupec 10.000mm) a větruodolný, s praktickou (odnímatelnou) kapucí, takže Vás dokonale ochrání před nepřízní vrtkavého počasí :-)...a současně zůstává prodyšný.

Je velmi elegantní, vypasovaný a zdůrazňuje tak ženské křivky. Lze jej nosit ke kalhotám i šatičkám, s kapucí i bez...zapnutý ke krku jen s maličkým roztomilým límečkem, nebo s otevřenou klopou - pokaždé vypadá jinak. Na bocích má praktické kapsy, několik skladů vepředu i vzadu....je skutečně propracovaný do detailu.

Se silnějším svetrem jej bez problému vynosíte až do cca 3 stupnů celsia, jakmile klesne teplota k nule, bude třeba něco teplejšího.

Kabatek v barvě modré s akvarelovou kresbou je IHNED dostupný ve velikosti 38 (M). V jiné velikosti ušijeme za 2 týdny. Foto žlutého a modrého kabátku je ilustrační a ukazuje stejný střih a varianty, jen v jiné barvě. I součástí růžového kabátku je odnímatelná kapuce.

Kabátek se pere v pračce na 30 stupnů, nesmí se však použít aviváž (zničila by membránu), nežehlí se a nedává do sušičky (ze stejného důvodu).

Zvenčí je kabátek hladký (PES), zevnitř je materiál na dotek velmi příjemný (fleece). Nemá podšívku, materiál je však silnější, zcela adekvátní podzimnímu počasí :-).

  • kabát
  • modrá
  • světle zelená
  • růžová
Menu
--