Domů Zboží Od A.mandaly

Podložka pod myš s autorskou mandalou dle výběru

455 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.5.2024 00:00 z důvodu "Ze zdravotních důvodů je obchůdek předběžně do 30.5. uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.5.2024 00:00 z důvodu "Ze zdravotních důvodů je obchůdek předběžně do 30.5. uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 10 pracovních dnůTermín odeslání*: do 5 pracovních dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od A.mandaly

Katalogové č.: 10819120
Zobrazení: 499x
Vloženo: 23.8.2019
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: dopravné zDARma při nákupu zboží v hodnotě 777,- a výše s dodáním v ČR. Přeji pohodový nákup a krásné dny :-)

Relaxační designová podložka pod myš s motivem autorské kresby mandaly z dílny Andrea-mandaly dle Vašeho výběru, na titulní fotografii vidíte podložku s mandalou "Vědomí"

VYBRANÝ MOTIV MANDALKY UVEĎTE PROSÍM DO ZPRÁVY K OBJEDNÁVCE, VYBÍREJTE ZDE https://www.fler.cz/shop/a-mandaly?ucat=400211

Rozměry: průměr 20 cm, tloušťka 3 mm

U této položky je možná doprava pouze přes WeDo, při objednávce mi prosím sdělte výdejní místo, kam zásilku nechat zaslat Mapa výdejních míst WEDO POINT a WEDO BOX - WE|DO

Spodní vrstva podložky je vyrobena z pěnové gumy pro zabránění klouzání podložky po stole a zároveň Vám poskytuje pohodlí pro Vaši ruku a zápěstí; vrchní vrstva je vyrobena z polysteru pro hladké klouzání myši po podložce  :-)

Všechny motivy v nabídce podléhají autorským právům.

V závislosti na nastavení vašeho monitoru se barevnost může lišit.

    Menu
    --