Domů Zboží Od Limi

Plážová (oversized) taška - Citronová-sleva z 799

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce105 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 11550707
Zobrazení: 153x
Vloženo: 9.6.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nové letní tašky - tentokrát se nejedná o nákupky bez kapes a podšívek, ale o mega plážové tašky plné kapes, do kterých dáte vše, co potřebujete vzít k vodě, na procházku, na nákup, na cvičení nebo na výlet.

Tašky můžete vyprat na 40% a vyžehlit.

Plážovky budu šít samozřejmě i na přání, můžete si napsat o velikost, počet kapes i o látky, ze kterých byste tašku chtěli ušít - dodání takovýchto tašek se pak bude pohybovat od týdne až po 20 dní - podle náročnosti šití a dostupnosti materiálu.

Ceny se budou lišit podle materiálu, vypodšívkování, zdobení a množství kapes.

Letošní první plážovka je částečně osvěžující a částečně námořnická - krásná látka s modrobílými námořnickými pruhy je velmi pevná (vysokogramážní bavlna) a tvoří celou tašku - vyztužená je proto pouze tenkým vlizelínem (tašky z bavlny budou vyztužené pevnějším ronopastem, stejně jako moje kabelky).

Každou stranu tašky jsem ozdobila novou letní látkou s citróny (také vysokogramážní bavlna) - na jedné straně tvoří tři velké kapsy a na druhé jednu velkou hlubokou kapsu. Kapsy jsou vždy dvojité, pevné.

Uši jsou pevné a široké, aby mohla být taška skutečně nacpaná k prasknutí :-) Jsou vedené po celé délce tašky a na jedné straně rozdělují kapsu na tři díly. Ušila jsem je ze stejné pruhované látky, jako základ tašky.

Podšívka je ze 100% bavlny - režně béžové. Jsou v ní další kapsy - jedna malá, třeba na klíče a jedna velká rozdělená na dvě části. Kapsy jsou opět ze stejné látky jako základ tašky.

Zapínání je na magnetku, jsou pevně ručně přišité a pod nimi je výztuž navíc, aby se nevytrhly.

Rozměry - šířka horní části - 59cm, spodní části - 40cm

                dno - 20x40cm

                výška - 35cm

                uši cca- 53cm (počítáno od okraje tašky)

Menu
--