Domů Zboží Od evulekotule

PENTABACKPACK - batoh a taška v jednom - hnědý I

1 600 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od evulekotule

Katalogové č.: 10096152
Zobrazení: 1171x
Vloženo: 22.11.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V průběhu ledna platí 15% sleva na všechny čepice a batohy. Stačí při nákupu uplatnit slevový kupón ZXT-BNC-371

PENTABACKPACK je batoh speciálně navržený pro nosící maminky, tj. maminky které nosí své děti v šátku nebo v nosítku.  Hodí se však i na cestování nebo jen tak do města či do přírody.

Díky dvěma délkově nastavitelným popruhům lze snadno a rychle měnit způsob nošení - na zádech jako batoh, přes tělo - crossbody nebo na kočárku. Také jej lze vzít za ucho do ruky.

Batoh má dvě kapsy na zip - jednu vnější a jednu vnitřní. Dvě vnější kapsy se snadným přístupem třeba na láhev na pití, kapesníčky či deštník.

Rozměry jsou 34 cm x 44 cm x 12 cm = šířka x výška x hloubka. Formát A4 se do batohu snadno vejde.

PENTABACKPACK je ušit z kvalitní velmi pevné bavlněné látky, podšívka je také bavlněná. Popruhy jsou bavlněné s polypropylénovým jádrem kvůli vyšší pevnosti. Popruhy jsou dostatečně silné a pohodlné na nošení. Drobné detail jako jsou z pravé kůže.

Údržba: nečistoty otírat vlhkým hadříkem. Popruhy lze odepnout a samostatně vyprat v pračce. Batoh prát raději nedoporučuji, popřípadě jen opatrně v ruce.  

Menu
--