Domů Zboží Od Lenka Kučerová

PATCHWORK dětská deka šedorůžová 95x95+minky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lenka Kučerová

Katalogové č.: 8959336
Zobrazení: 1375x
Vloženo: 25.10.2017
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤ Objednávky s hodnotou nad 3.000 Kč mají dopravné ZDARMA ❤ Termíny dodání u jednotlivého zboží jsou orientační, mohou být i kratší ❤ Za Vaši přízeň i objednávky děkuji, Lenka

...na objednávku (v podobných barvách)

Navrhla jsem pro Vás krásnou barevnou hrací deku, kterou jsem ušila technikou PATCHWORK z kvalitních látek od zahraničních výrobců. Látky jsem předem vyprala v ekologickém pracím prostředku, aby nedocházelo k zapouštění barev a srážení. Vrchní část je barevně sladěná v něžných šedorůžových tónech na přání zákazníka, spodní část je z šedé minky látky, výplň tvoří antialergické rouno 180 g. Deku jsem pečlivě prošila, aby dobře držela tvar a déle vydržela.

Materiál: 100% bavlna, výplň 100% polyesterové antialergické rouno, 100% polyester minky

Rozměry: 95 x 95 cm

Doporučuji prát na 30°C na jemný program, šetrné odstředění, nesušit na přímém slunci, žehlit na 1 tečku BEZ PÁRY - pouze vrchní patchworkovou část, MINKY NEŽEHLIT!

Doporučuji používat prací prostředky neobsahující bělidla či optické zjasňovače.

Deka je vhodná na hraní, na válení na zemi (použité rouno má výborné termoizolační vlastnosti a zároveň je měkké a krásně poddajné, je odolné vůči napadení mikroorganismy a moly, svoje vlatnosti si uchovává i po opakovaném praní).

Vyrobeno z látek opatřených certifikátem OEKO-TEX Standard 100 třída 1 - splňujících nejpřísnější kriteria pro děti do 3 let.

OEKO-TEX Standard 100: Je celosvětově nejuznávanější ekologické označení pro kvalitní textilie. Produkty s tímto označením byly analyzovány jedním z nejvýznamnějších mezinárodních institutů pro výzkum, a je tak garantována jejich naprostá nezávadnost.

DĚKUJI, ŽE MOJE VÝROBKY NEKOPÍRUJETE.

Menu
--