Domů Zboží Od magaela

Pásek "podzimní vášnivost"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 6834011
Zobrazení: 176x
Vloženo: 11.11.2015
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice,

houpačky v parcích rozhoupe už jen vánek, z hřišť se vytratil dětský smích zpět do školních lavic a ke večeři padne dobře teplý svetřík. Babkin spíž je již plný úrody.Lesy voní borůvkami a malinčím, stromy se začínají červenat. Léto je nenávratně pryč, už jen pavučina podzimu nám polechtá nosy. I Magaela se oděla do barev nastávajícího ročního období. Přestavují vám novou podzimní kolekci, plnou posledních slunečních paprsků, vůně borůvek a kouzla lesních víl.

Jako dáma z románů beru svůj dlouhý plášť a zabalím se do teplé kožešiny, vyjdu naproti tvé laskavosti. Cestou se ztratím v krásách podzimu. Jako nenasytný predátor polykám vůni růží v květinářství na rohu, teplo sálající ze šipek. Ze samé radosti se vrhám do moře plného listí a proploujem k tobě. Bez dlouhých slov budu líbat na červené zkřehlé rty, zahřejeme je svou vášní a ztratíme se v kouzlu podzimního večera.
Pásek je vyroben z textilních květů, lístků, trávy, aranžérských plodů, stuhy a jiných drobností určených k aranžování. Velikost lze zavazováním přizpůsobit.

    Menu
    --