Domů Zboží Od SyAnela

Pánský náramek tygří oko, matný achát Znamení Býk

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 10002158
Zobrazení: 350x
Vloženo: 27.10.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Pánský náramek z přírodních minerálů Tygří oko, Matný achát, velikosti jednotlivých minerálů 8mm. Náramek je doplněn znamením zvěrokruhu Býk z obecného kovu. Náramek navlečen na pevném, pružném elastickém vlasci Beadalon

Při objednávce náramku uveďte prosím obvod zápěstí, na kterém bude náramek nošen. Děkuji

Tygří oko - ochranný, stabilizující a uzemňující kámen. Nosí se jako talisman před všemi formami nebezpečí. Posiluje sílu vůle, praktičnost a správně použití síly. Přináší prosperitu a štěstí. Je vhodným ochranným kamenem na cesty.

Achát - přináší štěstí, přátelství, dlouhověkost a úspěch, existuje v moha barevných provedeních, která se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.

Menu
--