Domů Zboží Od Arabess

Pánské dračí triko element země

550 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Arabess

Katalogové č.: 8940214
Zobrazení: 231x
Vloženo: 19.10.2017
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dračí energie je zde symbolizována hnědým drakem sedícím na zemi. Malba i zvolené barvy dle východní filozofie zobrazují element země.   Energie země zajišťuje stabilitu a jistotu, spojení se svými kořeny tzn. vědět odkud jsem, kam patřím, kde je moje místo, mít kontakt, podporu a výživu od svého rodu. Tato energie Vám v praktickém životě pomůže cítit se vyrovnaně, stabilně a přirozeně vnímat, kdo jste a kam patříte. Přináší i pracovní a finanční stabilitu. Podporuje lepší spolupráci s ostatními lidmi a praktické fungování v běžném životě. Podpoří Vás při vytváření  a vnímání toho, co pro Vás znamená domov. 

Malba se může od fotografie mírně lišit, protože vše je ručně malováno. Tím je vlastně každý kousek jedinečným originálem pro Vás.

Tento motiv maluji na triko značky Adler (typ Heavy - 100% bavlna). Velikosti S - XXL na objednávku - dostupnost 2 týdny. Velikost L dostupná ihned.

Údržba textilu:

Textil je ručně malován kvalitními francouzskými barvami a fixován zažehlením. Perte otočené naruby na šetrný program na barevné prádlo, maximálně do 30°C. Nedávat do sušičky. Nepoužívat odstraňovače skvrn. Žehlit po rubu nebo přes bílý pečící papír.

Menu
--