Domů Zboží Od Esus

Os. orgonit - těžítko ,, Životních změn "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11060569
Zobrazení: 80x
Vloženo: 21.11.2019
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonit-těžítko s karneolem - vitálním kamenem dodávajícím odvahu, sílu a podporujícím správnou životní volbu, malachitemkamenem vědem a mudrců, podněcujícím přirozené životní změny, sněžnými křemeny - kameny zajišťujícími při meditaci spojení s hlubší moudrostí, křišťály – nejsilnějšími zesilovači vesmírné energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, šungitem - prastarým minerálem s výraznými očistnými a regeneračními vlastnostmi na živý organizmus, doplněn je bronzovými hoblinkami a měděnou harmonizační-posilující spirálou 

Velikost : 4 x 3,5 cm

*********************************************************

Karneol

- karneol je stabilizační krystal, ideální pro současnou dobu. Jeho vysoká energetická hodnota podněcuje tvořivost a pomáhá obnovit ztracenou vitalitu a motivaci. Zlepšuje koncentraci a odstraňuje cizí myšlenky během denního snění nebo meditace.  

Spirituální účinky

- podporuje přijetí cyklu života a pomáhá odstranit strach ze smrti. Jako starobylého kamene ho bylo používáno k ochraně mrtvých na jejich cestě k posmrtnému životu. Dodává odvahu a podporuje pozitivní životní volby.

- pomáhá při překonání ostychu a nerozhodnosti. Stimuluje odvahu přijmout změny a klást si vysoké cíle. Karneol podporuje povědomí o spojení mezi emocionálním stavem a vnitřním stavu já. Podporuje duchovní energii vedoucí k probuzení talentu a nabízí lásku výměnou za lásku.

- je plný životní síly

- karneol lze také položit poblíž vstupních dveří, čímž zajistí ochranu domu.

Malachit

- je kámen obdařený velikou mocí, ale současně patří mezi kameny, s nimiž je zapotřebí nakládat s velikou opatrností.

- někteří léčitelé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. 

- pomáhá vstřebávání znečištění plutoniem a chrání před zářením všeho druhu. Měl by ho mít doma každý, kdo žije v blízkosti jaderné elektrárny nebo zdroje přírodní radioaktivity. Je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami.

- čistí a aktivuje čakry a umožňuje naladění na duchovního průvodce. Pokud se položí na třetí oko podporuje vyvolávání vizí a duchovního pozorování. Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

- lze  jej použít při věštění z koule nebo ke vstupu do jiných světů - vnějších i vnitřních. Cesta jeho stočenými vzory uvolňuje mysl a vyvolává proud podvědomých představ. Pomáhá při přijímání vzkazů z budoucnosti.

Duševní rovina

- malachit je kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího ke zdravému riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. 

- dokáže proniknout ke kořeni problému. Zvyšuje intuici a vhled. Pomáhá potlačit duševní problémy včetně duševních chorob. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům.

- položený na solar plexus umožňuje malachit zevrubné duševní uzdravení. Uvolňuje negativní zkušenosti a stará traumata, vynáší na povrch potlačované myšlenky, vrací schopnost hlubokého dýchání, uvádí do rovnováhy srdeční a pupeční čakru a zlepšuje schopnost vnitřního vhledu.

- v citovém životě umožňuje prožívání intenzivnějších emocí, ty se ale mohou rychle měnit. Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky.

Sněžný křemen 

- pomáhá nacházet poučení v tom, co prožíváme, a současně se zbavovat odpovědností a omezení přesahujících naše síly. Výborně poslouží lidem, kteří se v nynější situaci cítí jako v sevření.

- ve skutečnosti si ji způsobili jen proto, že mají potřebu cítit se užiteční. Po duševní stránce zvyšuje schopnost taktního jednání a posiluje smysl pro spolupráci. Pomáhá přemýšlet dříve, než promluvíme.

- při meditaci zajistí spojení s hlubší moudrostí, kterou jste dosud odmítali.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--