Domů Zboží Od PS ART petra skopalova

ORIGINÁLNÍ TAŠKY PŘES RAMENO Strom života

432 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od PS ART petra skopalova

Katalogové č.: 5342149
Zobrazení: 575x
Vloženo: 24.7.2014
Počet srdcí: 75x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato unikátní taška je idálním pomocníkem pro Vaše nákupy či sportovní aktivity. Taška je vyrobena z vysoce kvalitního bavlněného materiálu s originálním geometrickým motivem inspirovaným skutečným obrazem malířky Petry Skopalové.

Taška zaujme na první pohled nejen svým krásně barevným geometrickým motivem, ale i kvalitním zpracováním. Motiv obrazu je digitálně vytištěn na obě strany tašky, veškeré stehy a zátěžové partie jsou dvojitě prošity a zaručují tak prvotřídní kvalitu a trvanlivost. Taška je též opatřena 2 kvalitními popruhy o šíři 2,5cm vyrobenými z EXTRA silné a odolné bavlněné tkaniny, proto se nijak nemačkají či nezařezávají do ramena při větším nákladu. Popruhy jsou příjemně dlouhé, takže je možno tašku opravdu pohodlně nosit přes rameno. Taška tak díky svému kvalitnímu zpracování i materiálu samotnému působí velice luxusně a zaujme na první pohled.

Každá taška je vyráběna v USA vždy v limitovaném počtu, čímž je  i nadále zachována originalita a unikátnost původního uměleckého díla. 

Obraz, který je na tašce reprodukován se jmenuje STROM ŽIVOTA.

TAŠKA má rozměr 40 x 40cm.

Menu
--