Domů Zboží Od Imagiro

Orgonit-vlčí úplněk

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Imagiro

Katalogové č.: 11193131
Zobrazení: 94x
Vloženo: 25.1.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Rozměr:9 cm x 9 cm x 7,5 cm, váha: 295 g, dosah působení: 7 - 9 metrů, vyrobeno při Vlčím úplňku

Orgonit harmonizuje a vylepšuje energii. Čistí negativní energie a vyzařuje očištěnou energii do prostoru. Orgonit se skládá ze tří základních částí: organické pryskyřice, anorganických kovových pilin a čistého krystalu.

Křišťál uvnitř pracuje a působí jako katalyzátor, který urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Účinek je posílen přidáním drahých kamenů (minerálů).   

Šungit (černý kámen-uhlíková hornina) má dobrou schopnost neutralizovat geopatogenní zóny a elektrosmog. Energie orgonitu i s energiemi a vlivem šungitu se navzájem podpoří a zesílí.  

Každý orgonit je originál, ruční práce,kde můžou vzniknout různé nedokonalosti tvarů,bublinek, puklin a škrábanců. Vlastnosti  orgonitu jsou ale v jeho složení. Orgonit je díky svému složení samočisticí a samonabíjecí a neztrácí ze své síly. Čím více ho používáte, tím lépe se na něj naladíte a tím lépe bude fungovat.

Použité kameny:

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií, který dodává odvahu, trpělivost a harmonii,přináší klid, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu, tiší vztek,závist a žárlivost , rozptyluje deprese a negativný myšlenky, dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Zahání noční můry a navozuje klidný spánek. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu.

Granát je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Byl od pradávna využíván jako amulet. Povzbuzuje lásku a oddanost. Napravuje citovou disharmonii. Upevňuje vztahy. Pomáhá v životních krizích, kdy člověk neví jak dál. Dodává odvahu,naději, sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy.

Avanturín zelený je kámen štěstí, který přináší prosperitu a majetek, posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci.

Malachit je silný ochranný kámen.Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy.

Menu
--