Domů Zboží Od Imagiro

Orgonit-pyramida

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Imagiro

Katalogové č.: 10720864
Zobrazení: 90x
Vloženo: 8.7.2019
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Rozměr: 9,5 cm x 9,5 cm x 7 cm, váha: 302 g, dosah působení: 7 - 9 metrů,

Orgonit harmonizuje a vylepšuje energii. Čistí negativní energie a vyzařuje očištěnou energii do prostoru. Orgonit se skládá ze tří základních částí: organické pryskyřice, anorganických kovových pilin a čistého krystalu.

Křišťál uvnitř pracuje a působí jako katalyzátor, který urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Účinek je posílen přidáním drahých kamenů (minerálů).   

Šungit (černý kámen-uhlíková hornina) má dobrou schopnost neutralizovat geopatogenní zóny a elektrosmog. Energie orgonitu i s energiemi a vlivem šungitu se navzájem podpoří a zesílí.  

Každý orgonit je originál, ruční práce,kde můžou vzniknout různé nedokonalosti tvarů,bublinek, puklin a škrábanců. Vlastnosti  orgonitu jsou ale v jeho složení. Orgonit je díky svému složení samočisticí a samonabíjecí a neztrácí ze své síly. Čím více ho používáte, tím lépe se na něj naladíte a tím lépe bude fungovat.

Použité kameny:

Hematit je kámen, který přináší klidnou zemitou energii, odráží negativní energie.

Malachit je silný ochranný kámen.Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy.

Granát je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Byl od pradávna využíván jako amulet. Povzbuzuje lásku a oddanost. Napravuje citovou disharmonii. Upevňuje vztahy. Pomáhá v životních krizích, kdy člověk neví jak dál. Dodává odvahu,naději, sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy.

    Menu
    --