Domů Zboží Od Esus

Org. těžítko ,, Slunce v duši "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11068891
Zobrazení: 82x
Vloženo: 24.11.2019
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový kužel-těžítko s kouřovým obsidiánem -  jemným kamenem působícím proti smutku - depresi a ochraňujícím lidskou duši před černou magií, baltským jantarem - rituálním a ochranným kamenem Slunce a starodávných rituálů, žlutým kalcitem - kamenem životní energie dávajícím svým zabarvením člověku chuť do života, křišťály – nejsilnějšími zesilovači vesmírné energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, měděnou harmonizační-posilující spirálou, plátkovým zlatem ve dně orgonitu, doplněn je měděnými a  bronzovými hoblinkami.

Velikost : 6,5 x 5 cm

********************************************************

Obsidián kouřový

 - je velmi jemný kámen, vzniklým prudkým zchlazením lávy, na rozdíl od černého obsidiánu působí šetrněji na lidskou duši. Obsidián má velmi silné ochranitelské účinky, kdy ochraňují svého nositele před černou magií, ale jen v případě, přistupujeme-li k němu s dobrými úmysly.

- pokud máme sami nečisté myšlenky, měli bychom se černému obsidiánu zdaleka vyhnout, neboť by mohl tyto černé myšlenky prohloubit, proto je kouřový obsidián vhodný pro začátečníky pracujícími s bílou magií. Pokud k obsidiánu přistupujeme s čistou duší, dokáže nás ochránit před temnými silami a zároveň nám pomáhá nahlédnout do minulých životů. Náleží vedlejší čakře nohou a všude tam, kde jsou blokády.

Jantar

- ochranný kámen který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- potlačuje negativní energie, zvýšuje vitalitu a harmonizuje čakry, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů - jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku. 

Kalcit žlutý

- je kamenem růstu, pevné vůle a motivace. Ve Feng Šuej se žlutý kalcit využívá zejména jako čistič prostoru a zesilovač energie. Očišťuje tělo a zklidňuje mysl. Zvyšuje energetické pole člověka. 

- žlutý kalcit slouží ve Feng Šuej k likvidaci všeho špatného a zlého. Tento druh kalcitu má silnou schopnost expandovat a dodávat energii svému majiteli.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--