Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,,Tajemství Luny " labradorit,akvamarín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10315489
Zobrazení: 178x
Vloženo: 11.2.2019
Počet srdcí: 79x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s labradoritem - vysoce mystickým a ochranným kamenem esoterického vědění, zasvěcujícím do tajemných mystérií, akvamaríny - mocnými kameny zbystřujícími intuici a otevírajícími cestu jasnozřivosti, křišťály - nejsilnějšími zesilovači energie na Zemi, zvyšujícími duchovní úroveň člověka, symbolem měsíce, zadní strana šungitová - regenerační účinek na organizmus, měděnými hoblinkami, plátkovým zlatem, doplněn je třpytkami. 

Velikost - 37 x 5 mm

Zavěšení v barvě platina, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

*********************************************************

Labradorit

- pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky.

- odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Akvamarín

- je kámen symbolizující odvahu. Jeho uklidňující energie potlačuje stres a uklidňuje mysl. Vnáší harmonii do svého okolí a chrání před jeho škodlivým znečištěním. V dávných dobách se věřilo, že dokáže čelit mocnostem temnot a současně získávat přízeň duchů světla. Námořníci jej nosili jako talisman proti utonutí.

V duševní rovině

- je akvamarín duchovně spřízněn s citlivými lidmi. Má schopnost vyvolávat toleranci druhých. Překonává předsudky a poskytne podporu všem odpovědným jedincům. Povzbuzuje k převzetí odpovědnosti za vlastní osud. Pomáhá utvářet vytrvalou, čestnou a dynamickou osobnost.

- dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování. Akvamarín uklidňuje mysl a odstraňuje z ní nepatřičné myšlenky. Filtruje informace proudící do mozku, zlepšuje vnímavost, bystří intelekt a ve chvílích zmatku vyjasňuje skutečné okolnosti. Vzhledem ke své schopnosti dotahovat věci až k potřebným koncům je akvamarín vhodným pomocníkem při uzavírání záležitostí na všech rovinách. Pročišťuje zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Jedná se o kámen, který napomáhá k porozumění skrývaným citovým stavům a současně vnímá naše pocity.

V duchovní rovině

- akvamarín zbystřuje intuici a otevírá cestu jasnozřivosti. Skvělý kámen pro meditaci, navozuje vyšší stavy vědomí a duchovního uvědomění. Ponouká svého majitele, aby sloužil prospěchu lidstva. Akvamarín vytváří ochranný štít pro auru a uvádí do rovnováhy čakry. Pročišťuje krční čakru a udržuje komunikaci s vyššími rovinami. Rovněž pomáhá udržovat soulad mezi fyzickým a duchovním tělem.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, zkracuje regeneraci organismu, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

**********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--