Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Květina pravé cesty " s chromdiop.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10311796
Zobrazení: 145x
Vloženo: 10.2.2019
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s chromdiopsidy - jakutskými smaragdy jenž jsou průvodci pro člověka, který hledá pravou cestu života, obsidiány - mocnými ochrannými kameny obdařenými tvůrčími schopnostmi, uzemňujícími duši a duchovní síly do fyzické roviny těla, křišťály - magickými krystaly majícími schopnost rozpouštět karmickou setbu, květinou života, měděnými hoblinkami, plátkovým zlatem, doplněn je třpytkami.

Velikost – 37 mm x 5 mm

Zavěšení v barvě zlaté, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Květ života - je jedním z nejvýznamnějších symbolů posvátné geometrie. Vychází z prvotního symbolu vesica piscis, tedy okamžik prvotního impulzu Stvoření. Znázorňuje základní matrici svoření prostoru, času a všech forem života. 

*********************************************************

Chromdiopsid

- je vzácný kámen, který je po právu nazýván "Jakutským smaragdem". Ve Feng Šuej je chromdiopsid oblíbený pro jeho schopnost přitahovat hojnost a prosperitu. Je navíc kamenem vizionářství a varování.

Mentální vlastnosti

- integrita, odvaha, víra, důvěra, láska bez podmínek, cesta soucitu a laskavosti.

- cesta srdce - toto jsou témata spojená s kamenem. Chromdiopsid bude průvodcem pro ty, kdo chtějí nalézt svou pravou cestu.

- patří do skupiny Diopsidů. Název Diopsid je odvozen od řeckého slova 'diopsis', které znamená „ dva druhy vidění nebo mající dvě podoby". Je takto pojmenovaný proto, že při pohledu z jedné strany má exponát jednu barvu, zatímco z jiného úhlu se objevuje v různých odstínech.

- tento krystal v sobě nese zelený paprsek harmonie. Svými ojedinělými a silnými vibracemi odstraňuje emocionální blokády a otevírá svého majitele lásce, sebedůvěře, rozkvětu a růstu. Rozvíjí analytické a intelektuální schopnosti. Je vaším průvodcem po pravé cestě životem. Pomáhá integrovat se do každodenního života. Odstraňuje staré citové blokády, již překonané navyklé vzorce chování, zlé a špatné vzpomínky. Přináší hluboký klid a vyrovnanost. Tiší a vyrovnává emoce. Je kamenem srdeční čakry, kterou aktivuje, čistí a harmonizuje.

je úžasnou podporou v době rekonvalescence. Pomáhá při relaxaci a posiluje imunitu. 

Obsidián

- je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přináší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy.

- mimořádně účinným pomocníkem je obsidián nicméně pro terapeuty a poradce, neboť není pouze nástrojem umožňujícím proniknout k jádru problémů, ale rovněž kamenem schopným odebírat energie, které v důsledku těchto problémů vznikají. K takovému účelu se nejlépe hodí černý nebo mahagonový obsidián.

- uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. S těmi je pak nutno se vypořádat, aby mohlo dojít k obnovení klidu a rovnováhy.

V duchovní rovině

- dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický „stín" a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních.

Mentální vlastnosti

- přináší jasnou mysl, vnáší světlo do zmatku a odbourává omezené úzkoprsé názory. To všechno dokáže, když s absolutní jasností odhalí lež v pozadí mentálního problému nebo nerovnováhy. Jakmile se mu to podaří objasnit, rozšíří obsidián vědomí a pomáhá k snadnému a klidnému vstupu do světa neznámého.

- nechá vás stanout tváří v tvář vlastnímu „stínu" a naučí vás, jak jej zapojit do osobnosti. Obsidián pomáhá odstraňovat emocionální bloky a starší traumata. 

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, zkracuje regeneraci organismu, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

**********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--