Domů Zboží Od Esus

Org. pyramida ,, Snového světa " s amazonitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce245 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 9477601
Zobrazení: 423x
Vloženo: 13.4.2018
Počet srdcí: 104x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitová pyramida s amazonitem - kamenem silně spojeným se snovým světem, pomáhajícím při komunikaci a při sdělování vlastních pocitů, měsíčními kameny - vyvolávajícími srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku měsíce, krystaly křišťálu – nejsilnějšími zesilovači energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, měděnou harmonizační spirálou, měděnými a bronzovými šponami.

Velikost : 6 x 6 x 4 cm 

***********************************************************

Amazonit

- je průhledný či poloprůhledný drahokam se zelenou barvou. Může se vyskytovat také jako světle zelený nebo modro-zelený. Amazonit je pojmenován podle řeky Amazonky v Jižní Americe. Nejsou známá žádná naleziště v této oblasti, takže jméno drahokamu je pravděpodobně spojeno s jeho zelenou barvou, která evokuje barvu tropického deštného pralesa.

- amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony.

- umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením. Jako silný talisman a prosperity byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet. 

- traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých. Spirituální energie

 - amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Účinky emocionální

- amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu.

Měsíční kámen - Adulár

- je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Podobně jako Měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii.

- vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění. Lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů.

Na duševní úrovni

- měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti.

Na mentální úrovni

 - otevírá měsíční kámen mysl náhlým a iracionálním podnětům. Je ale třeba mít na paměti, že rozhodně nepomáhá vyvolávat iluze v souvislosti s nejrůznějšími toužebnými přáními. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit.

Umístění: Položený na čele vyvolává duchovní prožitky. Na solar plexu nebo na srdci působí na city.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

**********************************************************

Menu
--