Domů Zboží Od Ta-Ry

Ořech - element dřeva do domu...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ta-Ry

Katalogové č.: 9982627
Zobrazení: 108x
Vloženo: 21.10.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milý nakupující, objednávku u Ta-Ry a MeriNo1 Vám pošlu v jednom balíčku, za jedno poštovné, napište mi do objednávky, že nakupujete i na druhém profilu :) Merino oblečení najdete všechno nyní na profile MeriNo1, děkuji za přízeň, Táňa

Krásně opracovaný kus ořehového dřeva s dlouhým věkem a po 20 letech sušení...

Doplněn je srdíčkem z prýskyřice.

Na svíčku....Velikost cca 9x9 /17cm

Dle feng shui :

Dřevo představuje energii, která je tradičně spojována s východní nebo jihovýchodní částí místnosti, bytu nebo domu.

Představuje rodinu, zdraví, prosperitu a hojnost.

Energie dřeva je důležitá pro osobní blaho, napomáhá vlastnímu úsilí zaměřenému na zlepšení rodinných vztahů a upevnění rodinných pout. Je důležitá pro růst, nové začátky a zdraví, zvyšuje vitalitu a udržuje fyzický rozvoj. 

Dřevo
Živel dřeva představuje růst, rozšiřování, průbojnost, vitalitu a motivaci. Jeho energie je jangová, tedy aktivní a „mužská“. Živel dřeva je podobný rostoucímu stromu, který nabírá na síle a překypuje životní energii. Dřevo je živlem mládí a nových začátků.
K živlu dřeva se vztahuje zelená barva, roční období jaro a kyselá chuť.
Pokud máte ve svém životě nedostatek energie dřeva, projevuje se to nedostatkem motivace, nečinností a nechutí pouštět se do nových věcí. Lékem na nedostatek živlu dřeva je přidat do svého života věci, které odpovídají energii dřeva, tedy například předměty v zelené barvě nebo v moderních tvarech. Energii dřeva ovšem nepřímo podpoříte i tehdy, když přidáte element vody, která ho živí – o vlastnostech vodního živlu bude řeč později.
Přebytek energie dřeva naopak přináší pocity hněvu, přetlak energie a podrážděnost. Pro utlumení energie dřeva a přemíry této rozpínavé a tvořivé energie je vhodné přidat prvek kovu, jenž dřevo ničí.

    Menu
    --