Domů Zboží Od Lenamo

Ochranný náramek - wood/stone no.116...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 9611358
Zobrazení: 72x
Vloženo: 2.6.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

 Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm

Velikost korálků je 6 mm

------------------------------------------------------------------------------

Ametyst receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody. Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.  Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Zvěrokruh: Beran, Štír, Panna, Kozoroh, Střelec

--------------------------------------------------------------

Granát je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přispívá k nabrání nových sil a k jejich obnově. Pročišťuje čakry a dodává jim novou energii, kterou oživuje, čistí a udržuje v rovnováze. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí.Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací

--------------------------------------------------------------

Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže člověka spojovat s minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění. Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách.
Zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.
Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt. pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. 


Zvěrokruh: Blíženci

--------------------------------------------------------------

Další náramky naleznete zde

Menu
--