Domů Zboží Od Lenamo

Ochranný náramek - rudraksha/tyrkys/achát....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 9659735
Zobrazení: 59x
Vloženo: 21.6.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

 Navlečený napružném vlasci, cca 16,5 cm.

Velikost korálků 8 mm

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění

Tyrkys je ochranný, meditační a posilující léčivý kámen. Přináší štěstí, vyrovnává mužskou a ženskou energii a má velice silné uklidňující účinky. Odstraňuje negativní energii a neutralizuje elektromagnetický smog a nepříznivé působení mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Dodává sílu, koncentraci a plynulý projev na veřejnosti. Silně podporuje kreativitu a podněcuje netradiční a jedinečné myšlenky.

Přináší vnitřní klid a působí proti depresím, strachu a stavech vyčerpání. Svému majiteli přináší tyrkys radost a bohatství. Ostýchavým lidem pomáhá snadno začít konverzaci a navazovat kontakty.  Tyrkys pomáhá objevit cestu životem a ukazuje smysl, proč jsme na tomto světě a co je naším cílem.

Rudraksha se nejčastěji používá při výrobě Maly, náhrdelníku který slouží k meditaci. Je semínkem ze stále zeleného stromu který roste v Asii. Slovo Rudra znamená hinduistický bůh Šiva a Akša jsou oči. Legenda praví že jednoho dne, po dlouhé meditaci, bůh Šiva uronil slzu. Z této jediné posvátné slzy potom vyrostl strom. Proto se věří, že nošením rudraksha korálků člověk získává ochranu a energii ॐ

Další náramky naleznete zde

Menu
--