Domů Zboží Od Lenamo

Ochranný náramek - Lepidolit /Karneol ...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 9796941
Zobrazení: 48x
Vloženo: 16.8.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.

"Tři věci nikdy dlouhodobě neskryješ: Slunce, měsíc a pravdu."

------------------------------------------------------------
Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.
Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm, možnost udělat i jinou délku na přání

Velikost korálků je 6 mm

-----------------------------------------------------------------------

Lepidolit odstraňuje elektromagnetické znečištění. Odstraňuje všechno negativní. Aktivuje a otevírá krční čakru, třetí oko a korunní čakru. Pročišťuje zablokování a přináší vesmírnou moudrost. Naladí vás na myšlenky a pocity pocházející z jiných životů, které jsou příčinou bloků v současném životě.
Lepidolit
poslouží mimořádně dobře také při zmírňování stresu a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Pomáhá při stabilizaci výkyvů nálad a návalů strachu nebo paniky. Je vynikající při překonávání jakékoli citové nebo duševní závislosti včetně anorexie. Jakožto kámen přechodu odhaluje a proměňuje staré duševní vzory a překonané způsoby chování. Lepidolit vede k nezávislosti a dosahování stanovených cílů bez pomoci zvenčí.
V citovém životě umožňuje setrvávat ve vlastním prostoru, kam nesahá vliv ostatních. Jedná se o kámen přinášející klid, který tiší neklidné spaní a emocionální stres. Svému majiteli přináší hluboké citové vyléčení.


Horoskop: Váhy

---------------------------------------------------------------------------

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny. Zahání strach ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe.
V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou – ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.


Zvěrokruh: Rak, Beran, Panna, Kozoroh, Blíženci


Aktivuje základní čakru, ovlivňuje ženské reprodukční orgány a zvyšuje plodnost. Jedná se o kámen, který dokáže překonat frigiditu a impotenci, léčí revmatizmus, artritidu, neuralgii a deprese

----------------------------------------------------------------------------------

Další náramky naleznete zde

Menu
--