Domů Zboží Od Lenamo

Ochranný náramek - Fialová je dobrá...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 10501701
Zobrazení: 44x
Vloženo: 16.4.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.
"O život můžeme přijít různě. Smrt je jen jednou z možností."

-------------------------------------------------------------------------------

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm, možnost udělat i jinou délku na přání

Velikost korálků je 8 mm

-------------------------------------------------------------

Ametyst receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody. Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Zvěrokruh: Beran, Štír, Panna, Kozoroh, Střelec

-------------------------------------------------------------

Dumortierit 
Léčebné využití: tlumí prudké bolesti hlavy, sráží vysoké horečky, odvodňuje, uvolňuje křeče, mírní střevní koliky, zostřuje smyslové vjemy, pomáhá při únavě, celkovém vyčerpání a stresu, vhodný na celkové uvolnění před spánkem
Užití: naděje, síla, vůle, klid, léčení
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Neptun a elementu vody.
Je to kámen naděje, v těžkých životních situacích pomáhá obratu k lepšímu, dodává nám důvěru ve vlastní schopnosti a sílu tyto situace zvládnout a překonat, a ve šťastných situacích učí užívat života naplno, brát ho takový, jaký je, bez zbytečných starostí a obav. Podporuje pozitivní životní postoj, pomáhá odstraňovat staré blokády a vzory. Posiluje vůli zbavit se závislostí na tabáku, alkoholu či drogách. Zvyšuje koncentraci. Léčí duševní a nervová onemocnění.

Zvěrokruh:  Střelec

-------------------------------------------------------------

Křišťál (křemen): Je to nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovat.

Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křemen, zdvojnásobí (jak ukázala Kirlianova fotografie). Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Současně vede k hlubokému pročištění duše. 

Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač. Křišťál je rovněž vybaven schopností rozpouštět karmickou setbu. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť.

Znamení: Lev, Vodnář, Kozoroh, Blíženec

-------------------------------------------------------------

Rodonit přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě, pomáhá odradit od pomsty, budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků, vyvažuje tělesnou a duševní energii, svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry. 
Zvěrokruh: Rak, Beran, Býk

Rodonit uzemňuje energii a je to jeden z kamenů zemské čakry. Vyvažuje prvky jin a jang. Umí přesněji vyladit duši na přicházející vibrace. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry. V nepříjemných chvílích umí „vzít“ zbytek klidu z našeho nitra a rozšířit jej. Rodonitový drahokam přináší dar intuice.

-------------------------------------------------------------

Další náramky naleznete zde

Menu
--