Domů Zboží Od Lenamo

Ochranný náramek - apatit/magnezit...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lenamo

Katalogové č.: 9710559
Zobrazení: 46x
Vloženo: 12.7.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Tak neváhjte Svíčky a balíčkové věci posílám pomocí Balíkovny.
„Změn sebe a změní se celý svět. Začneš se chovat jinak, a lidé se začnou jinak chovat k tobě.“

------------------------------------------------------------------------

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm.

Velikost korálků je 8 mm
------------------------------------------------------------------------
Magnezit je krystal pomáhající nalézt pravdu v sobě samém a ve svém okolí. Vytváří emoční rovnováhu, která umožňuje rozpustit veškeré duševní blokády. Přináší harmonii a mír a stimuluje nové nápady. Zmenšuje obavy z budoucnosti. Povzbuzuje vášeň, hluboké city a zamilovanost. Je vhodný pro relaxaci, doplnění pozitivní energie, zlepšení nálady a pro získání radosti i z drobností. Pomáhá osvojit si optimistický pohled na život. Je přínosný pro manažery, ale i v běžném životě, jelikož učí naslouchání druhým. Přináší klid, uvolnění a dosažení hluboké meditace. Podporuje schopnost přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Zvyšuje odolnost vůči stresu a proti problémům jiných. Mírní podrážděnost, netoleranci, nervozitu a negativní pocity. Magnezit dodává odvahu pro učinění změn v životě. Pomáhá rozvinout nekonečnou představivost.

Zvěrokruh: Váhy

------------------------------------------------------------------------

Apatit představuje styčný bod mezi věděním a hmotou. Je to kámen, který podporuje filantropické sklony a vzbuzuje touhu po službě druhým. Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže člověka spojovat s minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění. Prohlubuje meditaci a zvyšuje tzv. hadí sílu neboli kundalini. Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách.

Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.

Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt. pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. Uvolněním energie kořenové čakry odstraňuje zklamání a podporuje vášeň, v níž není přítomna vina.

Zvěrokruh: Blíženci

------------------------------------------------------------------------

Další náramky naleznete zde

Menu
--