Domů Zboží Od orgi

Ochrana zdraví Harmonie Hluboká meditace Kužel | 9

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce119 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od orgi

Katalogové č.: 10430135
Zobrazení: 40x
Vloženo: 21.3.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 20.7. do 1.8. DOVOLENÁ. :-)


Lotosový květ, symbol znovuzrozí, čistoty a lásky.
Posiluje 5. čakru.
Rozměry: 3,8 cm.

Složení orgonitku:
- minerály: křišťál pro umocnění magické síly a zrychlení toku energií, křišťál, magnezit / howlit, tyrkenit howlit,
- kovové špony (hliníkové, či bronzové špony)
- třpytky, kuličky
- odlito do křišťálové pryskyřice
Význam symboliky:

Lotosový květ:
Lotos je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie. Napomáhá duchovní transformaci. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Jedinečnotí lotosu je, že se nedá ušpinit tekutými nečistotami – na povrchu okvětních lístků jsou drobné krystaly, které pomáhají stékání nečistot z květu.
Významy barev:
Bílá barva:
Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti,... ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Je chladivou barvou, která působí rozjasňujícím dojmem, zvětšuje prostor a napomáhá přemýšlení.
Tyrkysová barva:
Spojuje blahodárné účinky modré a zelené a tím nás očišťuje a zároveň posiluje. Má uklidňující účinky na tělo i duši. Podporuje naše sebevědomí a fantazii.
Léčivé vlastnosti použitých minerálů:
Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.
Magnezit / howlit bílý:
Uklidňuje city, brání emocionálnímu vypětí, překonává podrážděnost.
Klid, uvolnění, soustředivost, uvádí do souladu obě mozkové hemisféry. Pomáhá při nadměrném pocení, při obezitě, při bolestech zubů a zad a také při prostatě.
Howlit rovněž podporuje kreativitu a stimuluje paměť. Zvyšuje chuť člověka na nové informace a učí trpělivosti. Probouzí pocity ambicí a pomáhá je naplňovat. Tyto vlastnosti využijí zejména lidé, kteří neustále něco odkládají a potřebují to dokončit.
Howlit tyrkenit:
Přináší úlevu při nespavosti. Udržuje rovnováhu vápníku v těle, přispívá k dobrému stavu zubů a kostí. Pomáhá při naplnění ambic hmotných i duchovních.  Podporuje spojení s duchovními dimenzemi. Učí trpělivosti a současně potlačuje vztek
Barva čakry:
Pátá čakra, krční:
(Višuddha) Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní
Magický, energetický kužel. Zářič, neustále vyzařující pozitivní vibrace.
Nabíjí energií a chutí do života, uzemňuje negativní energie.
Očišťuje nás i domov od negativních energií a patogenních zón.
Posiluje 2. čakru. Posiluje 6. čakru. Posiluje 7. nejvyšší korunní čakru.

Složení orgonitku:
- minerály: křišťál pro umocnění magické síly a zrychlení toku energií, karneol, křišťál, sodalit,
- kovové špony (hliníkové, či bronzové špony)
- třpytky, kuličky
- odlito do křišťálové pryskyřice
Význam symboliky:

Kužel:
Kužel je symbolem všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křištálů, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.
Kužel vstřebává, shromažďuje a přeměňuje kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařuje.
Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu.  
Kužel zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.
Významy barev:
Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.
Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.
Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Označuje se za "sociální barvu", kterou mají rádi extroverti a společenští lidé.
Stříbrná barva:
Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku, naději ale také smutek. Tato barva je často oblíbená ve směsi s jinými barvami. Avšak lidé, kteří si oblíbili stříbrnou, jsou plni velkých ideálů, ale většinou jsou nepraktičtí při jejich uskutečňování. Tito lidé často ztrácejí motivaci a stávají se z nich spíše snílci než lidé činu. Získají-li ale motivaci a naleznou přitom myšlenku, která jim za to stojí, mohou dosáhnout značného pokroku. Stříbrná rovněž pomáhá odhalit a uplatnit tvůrčí představivost a vrozenou intuici.
Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.
Léčivé vlastnosti použitých minerálů:
Karneol:
Pomáhá při krevních nemocích, univerzální minerál pro ochranu zdraví, dodává vnitřní sílu, napomáhá plodnosti, léčí frigiditu a impotenci.
Dodává odvahu a trpělivost. Pomáhá lepší výřečnosti. Motivuje k úspěchu v podnikání, zaměstnání i dalších oblastech.
Povzbuzuje metabolizmus. Aktivuje základní čakru ovlivňuje ženské reprodukční orgány a tím zvyšuje plodnost.
Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.
Sodalit:
Navozuje vnitřní klid a harmonii, pomáhá proti stresu a negativním emocím, dodává hloubku meditaci. Posiluje nervový systém. Z modrých minerálů má nejintenzivnější vibrace. Napomáhá intuici.
Napomáhá: meditaci, koncentraci, klid, sílu ducha, moudrost, léčí.
Barva čakry:
Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.
Šestá čakra, čelní, třetí oko:
(Ádžňa) Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit.
Sedmá čakra, korunní:
(Sahasrara) Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.
Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.
Rozměry: 5,4 x6,3 cm.vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.
Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

    Menu
    --