Domů Zboží Od Hooping

Obruč na hooping stříbrno-růžovo-bílá 85 cm SLEVA!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hooping

Katalogové č.: 10737762
Zobrazení: 254x
Vloženo: 15.7.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tráví Vaše dítě víc času u počítače nebo mobilu než venku při sportu? Chybí mu pohyb? Hledáte něco, co může dělat i mimo letní sezónu? Pořiďte mu obruč :)

Potřebujete jen trochu místa a o zábavu (a spousu benefitů, které kroužení s obručí přináší) máte postaráno! Přínosy hoopingu najdete níže na této stránce.

Můžete kroužit společně nebo zapojte jeho sourozence a kamarády. Děti rády soutěží a toho můžete v hoopingu skvěle využít. Maminek, které pořídily obruč sobě i svým dětem a krouží společně, přibývá a z jejich ohlasů vím, že si to užívají :)

Hlavně Vás prosím, nenechávejte své malé dítě kroužit s velkou fitness obručí. Je pro něho příliš velká a těžká. Ano, vím, děti jsou šikovné a určitě to zvládnou...ale můžou si tím ublížit. Stejně, jako pro Vás není vhodná lehká plastová obručka, pro ně není vhodná ta Vaše ;)

Před objednávkou si přečtěte informace Jak vybrat obruč - najdete zde rozdělení našich obručí a rady pro výběr správné velikosti.

Věk dětí je pouze orientační, záleží i na výšce dítěte, jeho šikovnosti a pohybovém nadání.

Když si nebudete jistá, napište mi vnitřní poštou, ráda Vám s jejím výběrem poradím. Špatně zvolená velikost obruče není důvodem k reklamaci. Nepodceňte prosím její výběr, se správnou velikostí to Vašemu dítěti půjde dobře a bude ho to bavit a totéž platí i naopak.

Obruč na hooping vhodná pro děti ve věku asi 9-11 let. Barva stříbrno-růžovo-bílá. Váha je cca 470 g, průměr cca 85 cm.

Růžová páska je středně krycí, krásně lesklá, při omotávání většinou dochází k záhybům, pracuje se s ní špatně.

Stříbrná lesklá páska je silnější, není elastická, občas se můžou udělat záhyby. Na obruči je z důvodu zkrášlovacího, prostě s ní vypadá obručka líp ;)

Tenká bílá páska je protiskluzová - zajišťuje lepší přilnavost k oblečení nebo tělu při kroužení. Kdyby na obruči nebyla, obruč by Vám více klouzala a padala. Je krásná, ale rychleji se oproti jiným barvám špiní.

Tato obručka nahrazuje naši původní velmi oblíbenou obručku, která už momentálně není v naší nabídce. Podívat se na ni můžete na tomto odkazu. Byla to naše úplně první obručka vložená na Fler :) Jak vypadala vidíte i na poslední fotce.

Obručka je ve slevě, protože se mi růžová páska při omotávání na několika místech pokrčila. Na kroužení to nemá žádný vliv, je to jen malá vada na kráse, díky níž máte obručku se slevou ;)

Od srpna 2019 došlo k úpravám ve velikostech dětských obručí. S tím souvisí i změna v rozdělení podle věku. Zkontrolujte si prosím, že jste vybrala správně podle věku svého dítěte. Když si nebudete jistá, kontaktujte mě Fler poštou, ráda Vám poradím.

Původní kategorii vel.85 cm budeme rušit, doprodáváme obručky, které máme skladem.

Přínosy hoopingu pro děti:

- zábavná hra, při které posilují svaly břicha, zad, rukou a nohou

- zlepší držení těla

- zvýší jeho pružnost a obratnost

- nezatěžuje klouby

- rozvíjí smysl pro rytmus

- zlepšuje soustředění

- naučí dítě uvolnit se

- navozuje dobrou náladu, odbourává stres

- posiluje sebevědomí

Uvedené benefity platí samozřejmě i pro dospělé :)

Menu
--