Domů Zboží Od qetino

obal na čtečku nebo tablet - Klády

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 4310411
Zobrazení: 352x
Vloženo: 27.9.2013
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Obal na čtečku (nebo tablet) ve stylu zápisníku s pevnými deskami. Vnější strana obalu je potažená laminovanou látkou, na kterou je přenesená autorská fotografie. Na vnitřní straně je použitá černá bavlněná látka. Uchycení čtečky a zavírání obalu je na gumu.

Při čtení zůstává čtečka v obalu, hřbet je ohebný, takže se dá překlopit dospodu. Obal může sloužit i jako stojan (třeba při sledování videa na tabletu). Na fotkách je obal, který jsem na ukázku vyrobila pro Kindle 4 nebo 5. Dá se použít i pro Kindle Touch. Můžete si objednat stejný nebo podobný i pro jinou čtečku nebo tablet, výroba mi většinou zabere 3-5 dní.

POZNÁMKA: Termín autorská fotografie znamená, že jsem ji vybrala ze svého osobního archivu. Skromně uznávám, že s její uměleckou kvalitou to nějak zásadně nesouvisí - berte to jako užité umění. Klidně můžete dodat vlastní fotku. Čistě pro zajímavost doplňuju informaci, že klády na fotce byly odtěžené v univerzitních lesích mezi Vranovem a Útěchovem po větrné smršti Antonín v roce 2010. Vyfotila jsem si je, protože mě na na nich zaujalo to číslování. :-)

Menu
--