Domů Zboží Od qetino

obal na čtečku - Klimt

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 7128312
Zobrazení: 259x
Vloženo: 13.2.2016
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Obal na čtečku s pevnými deskami, potaženými laminovanou látkou s autorskou fototexturou. Na vnitřní straně desek je použitá černá bavlněná látka, gumičky na uchycení čtečky v obalu a guma na zavírání jsou taky černé. Detaily provedení obalu jsem zatím nestihla nafotit, ale můžete se podívat na doplňkové fotky u ostatních obalů. 

NĚCO O TEXTUŘE (TIP NA VÝLET): Na původní fotografii je úžasná mozaiková dlažba z 60. let na Mirador del Alcalde v Barceloně, jejímž autorem je Joan Josep Tharrats. Následně byla fotka prohnaná přes barevné filtry ve fotoeditoru, až nakonec připomíná obrazy Gustava Klimta.

Schválně si zkuste sami nějakou texturu nafotit a pohrát si s ní v počítači. Když budete s výsledkem opravdu spokojení, můžete si pak domluvit výrobu obalu s vlastní texturou. A k obalu můžete mít do série i brož!

Obaly vyrábím až po objednání a domluvě na případné úpravy na míru. Takže není problém přizpůsobit rozměr na libovolný typ čtečky nebo malý tablet. Pro srovnání - obal na fotkách je určený na novější typy Kindle Touch nebo Paperwhite.

Menu
--