Domů Zboží Od MIN-KYX

NOSÍTKO PRO PANENKY - My dva (25)

499 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MIN-KYX

Katalogové č.: 9708911
Zobrazení: 195x
Vloženo: 12.7.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každá malá slečna má svoje miminko, které je potřeba opečovávat jako to opravdické miminko. Nejlepší řešení jak ho mít furt s sebou a mít volné ruce je nosítko.


Miminko se dá nosit na zádech nebo na břiše. Vejde se do něj maličké miminko, plyšák, nebo už velká panenka. Uvnitř jsou všité kalhotky, které drží panenku na místě a nehrozí, že by vypadla.
Nosítko jde rozšiřovat pomocí tří pásů, které jsou zapínací na cvakací trojzubce. Jeden kolem břicha a dva na rameních pásech. Ramenní pásy se dají nosit jako baťoh, nebo křížem, jak to holčičkám bude vyhovovat. Pohodlně se nosí na zádech i na břiše. Pásy jsou vypolstrované a vrchní látka nosítka je vyztužená a vycpaná pro pohodlí nositelky.


A protože nás baví vyjímečné věci, vybíráme neokoukané a netradiční látky. Toto nosítko je z pevné bílé bavlněné látky s motivy dvou mládenců na nákupu do kuchyně. Popruhy jsou bílé a zapínání také. Hoooodně světlá kombinace

Nosítko ocení i maminky, protože je snadno uskladnitelné. Holčičky si mohou vzít miminko na procházku a nehrozí, že domů ponesete dítě, kočárek a nejlépe ještě nákup :)

Buď MIN-KYX ... dvojka!

Menu
--