Domů Zboží Od U Pihulky - bižuterie

Nikdy neomrzím

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky - bižuterie

Katalogové č.: 4646503
Zobrazení: 144x
Vloženo: 28.12.2013
Počet srdcí: 147x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Rafinovaný, víceřadý náhrdelník, obojek či náramek je vyrobený technikou háčkování ze 100% bavlněné příze Perlovka v přírodních barvách.

Je dlouhý 72 cm a přestože jej lze převléci přes hlavu, je pro pohodlné oblékání zakončený karabinkou z chirurgické oceli.

Jeho délka je tedy 2 x 36 cm. Krásně vynikne na svetříku, halence..., ale třeba i dvojitě jako obojek okolo uzšího krku nebo jej volně můžete omotat okolo zápěstí a použít jako náramek.

Náhrdelník zdobí několik barev ve sladěných tonech zemité, hnědooranžové, starorůžové ombre a světle béžové. Kytičky mají různá provedení a rozměr cca od 1,5 - 2,5 cm, spojovací řetízky a desítky skleněných korálků české výroby kombinované s úlomky polodrahokamu růženín. Polodrahokam růženín je používán např. dle astronomických znamení, pro podporu těla i ducha.....

Kytičky na náhrdelníku jsou specielně natuženy, aby dobře držely svůj tvar a neměnily jej.

Náhrdelník působí romanticky, vzdušně, je velice lehounký a jistě zaujme svým provedením. Vhodný je jak pro ženy, tak dívky vyznávající romantiku či boho styl.

Pro své zpracování byla jeho výroba časově velice náročná.

Barvy se mohou díky nastavení monitoru mírně lišit.

Cena za tento kus.

Menu
--